Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cu ce mesaj de impact deschizi usa noilor tai clienti? 6 …

Daca vrei sa primesti ceva de valoare din partea clientilor tai (mai intai timp ca sa te asculte, apoi bani ca sa intre in posesia a ceea ce vinzi), este obligatoriu sa ai un de mesaj de interes sau mesaj de valoare, cum il mai numesc multi profesionisti din vanzari.

Sursa: http://www.curs-vanzari-intensiv.ro/cu-ce-mesaj-de-impact-deschizi-usa-noilor-tai-clienti-6-recomandari/

Mica publicitate YO

Mesaj postat de Dragos Ionut – YO2MML (yo2mml) Data: Duminică, 24 mar 2019 – 10:00:55 (ora Romaniei) De vanzare statie radio VHF YAESU FTC-2640, in stare de functionare, cu microfon (nu este original) si cablu de alimentare.

Sursa: http://www.radioamator.ro/mp/mp.php?a=1&pag=10

Altul piese Piese auto

Prin trimiterea acestui mesaj declar ca am luat cunostinta si sunt de acord cu Termenii si Conditiile. … Vanzari Piese Auto – Pro Auto Collini. 250 RON Pret Brut, Negociabil … precum si pentru a preveni utilizarea neautorizata a sistemelor. De asemenea, le oferim partenerilor de retele sociale, de publicitate si de analize informatii cu …

Sursa: https://www.autovit.ro/piese/autoturism/?search%5Bfilter_enum_make%5D%5B0%5D=altul

Vanzari

Vanzari – Vrei sa vinzi ceva? Vrei sa cercetezi piata de vanzare? Intra aici! Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. … Sub-Forumuri Subiecte / Mesaje Ultimul mesaj. Vanzari IT Shop. Sisteme, Componente, Periferice, Imprimante … Sub-Forumuri: … Anunturi de vanzari masini, motociclete, piese auto si …

Sursa: https://www.craiovaforum.ro/vanzari/

Mesaj ciudat pe site de vanzari

Zilele astea am pus la vanzare un telefon Lumia ieftin. Primesc urmatorul mesaj: Parea a fi o eleva de liceu, si o intreb la ce ii trebuie. Imi zice ca la scoala, sa tina legatura cu bunicii.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1053004-mesaj-ciudat-pe-site-de-vanzari/