Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

youtube

O colecţie de strategii şi metode de promovare pe care o organizaţie non-profit le poate face în mediul online pentru a se promova. Sunt incluse Twitter, Facebook, Youtube, Twitpic, Flickr, Digg, Stumbleupon, Reddit si blogurile.

Sursa: https://metodepromovare.wordpress.com/tag/youtube/

youtube

YouTube, cel mai popular site de partajare video a lansat, recent, YouTube Direct, un serviciu prin care site-urile de ştiri şi nu numai, pot obţine mai uşor imagini video de la aşa numiţi cetăţeni-jurnalişti. YouTube Direct este o aplicaţie open-source care se instalează pe site.

Sursa: https://metodepromovare.wordpress.com/tag/youtube/page/2/

Metode de promovare online: Ghid incepatori

Metode de promovare online. Exista mai multe metode de promovare online, prin care poti sa aduci clienti noi si respectiv, prin care poti sa-ti dezvolti afacerea online. Mai jos vom incerca sa le dezvoltam pe cele mai importante dintre acestea: Google Adwords (promovare de tip PPC – pay per click)

Sursa: https://www.baboon.ro/metode-de-promovare-online-ghid-incepatori/

Tehnici de Promovare Online – 7 metode de promovare a …

Tehnici de Promovare Online – 7 metode de promovare a afacerii tale. In cele ce vor urma, vom propune 7 tehnici de promovare online care pot fi implementate pentru a garanta o rata de conversie mare.

Sursa: https://www.re7consulting.com/ro/tehnici-de-promovare-online/

Metode sigure de promovare a afacerii

Metode sigure de promovare a afacerii. … Noi îți prezentăm câteva modalități de promovare a afacerii. … Creează tutoriale pe YouTube. Dacă ești într-un domeniu care îți permite acest lucru, creează-ți tutoriale pentru ceea ce faci ca să ajuți comunitatea. Poate fi o modalitate ușoară de a ajunge la noi comunități.

Sursa: https://start-up.ro/metode-sigure-de-promovare-a-afacerii/