Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Tehnici de Promovare a Vanzarilor

Acest referat descrie Tehnici de Promovare a Vanzarilor. Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).. Arhiva contine 1 fisier doc de 13 pagini.. Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/referate/economie/tehnici-de-promovare-a-vanzarilor-marketing-267161.html

Strategii de promovare

4/27/2018 · Un produs sau serviciu de calitate nu se vinde singur. Pentru ca acesta sa poata fi valorificat, beneficiile lui trebuie sa fie comunicate clar potentialilor consumatori. O componenta de baza a unei strategii de promovare / marketing este comunicarea utilizatii si beneficiilor produsului catre

Sursa: https://www.manager.ro/articole/ultima-ora-93/strategii-de-promovare-1267.html

Promovarea Vanzarilor

Cap. 1: Promovarea vanzarilor – concept, instrumente si modalitati de implementare Promovarea vanzarilor consta intr-un ansamblu divers de instrumente specifice, majoritatea pe termen scurt, destinate sa stimuleze achizitionarea mai rapida sau intr-un volum mai mare a unor produse sau servicii de catre consumatori sau de catre clienti industriali.

Sursa: https://www.diploma.ro/licente/promovarea-vanzarilor-4184

5 tendinte pentru modalitatile de promovare si marketing …

3/11/2015 · 4.Cresterea investitiei in campaniile de promovare online. Campaniile de promovare online sunt folosite frecvent pentru segmentarea si atragerea de clienti noi. Clientii au tendinta sa-si petreaca o mare parte din timpul liber cu navigarea pe internet, in special pe Google si pe retelele de social media.

Sursa: http://www.webpassion.ro/5-tendinte-pentru-modalitatile-de-promovare-si-marketing-online-in-2015/

Costuri, modalitati de promovare online a serviciilor si …

Costuri, modalitati de promovare online a serviciilor si produselor. Share. Categorie : Articole > Ghid promovare si comunicare publicat pe : 03.02.2014. … reprezinta o necesitate pentru actiunile ce duc la cresterea vanzarilor, cu rol determinant in atragerea de noi clienti.

Sursa: https://www.promoafaceri.com/informatii/articole/Ghid+promovare+si+comunicare/Costuri+modalitati+de+promovare+online+a+serviciilor+si+produselor-4491