Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Modul (APi) conectare eMAG.ro

6/7/2015 · Am o problema, cu modulul prestashop de la emag. sper ca ma puteti ajuta mai mult decat ei. Vreau sa pun produsele cu alte preturi decat cele din magazinul meu, dar orice modificare facuta in marketplace se sterge la urmatorul import.

Sursa: https://www.prestashop.com/forums/topic/445986-modul-api-conectare-emagro/

Integrare modul prestashop pentru emag marketplace

Prenume *. Nume *. Numele afisat in platforma *. Termeni si conditii * Făcându-ti un cont, esti de acord cu Termenii si Conditiile acestui site, esti de acord cu prelucrarea datelor tale personale in scopurile precizate in documentul de pe site (GDPR & eprivacy).

Sursa: https://ecompedia.ro/integrare-modul-prestashop-pentru-emag-marketplace/

Prestashop Modules

Acest canalul are scopul de a prezenta diverse module compatibile cu platforma Prestashop. Nu copia sau reposta videoclipurile din acest canal.Daca iti palce…

Sursa: https://www.youtube.com/channel/UCoo2nu3YDsx0wt5PDHnKk1Q

Update modul Opencart eMag Marketplace pentru …

Începând cu data de 15 septembrie, eMag Marketplace trece obligatoriu la autentificare Base64 pentru toate magazinele online integrate în platformă așa că în acest articol vom descrie cum să faceți acest update în mod rapid.

Sursa: https://www.agvision.ro/ro/update-modul-opencart-emag-marketplace-autentificare-base64/

Pentru Membri :: Publicare produse :: Import XLS

Imporul XLS a fost imbunatatit astfel incat sa ai posibilitatea de a incarca prin intermediul sau atat oferte existente cat si produse noi O alta imbunatatire a Importului XLS este accea de a descarca template-uri specifice aferente categoriilor dorite A fost dezvoltat un facelift pentru a putea

Sursa: https://marketplace.emag.ro/infocenter/pentru-membri/publicare-produse/import-xls/