Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Setați Google ca pagină de pornire – Google

Dați clic pe Open (Deschidere) mai jos, treceți la modul desktop și adăugați Google ca pagină de pornire. Glisați de jos în sus, dați clic pe , selectați View on the desktop (Vizualizare …

Sursa: https://www.google.com/intl/ro/homepage/hp-ie10.html

Cum poti activa modul intunecat pe Google Chrome de pe …

Odata ce este activat flag-ul, in sectiunea “Elementele de baza” a browserului Google Chrome din meniul Setari apare optiunea de a comuta la modul intunecat. Iata cum puteti activa modul intunecat pe Google Chrome de pe Android. Pasul 1: Actualizati Chrome la cea mai recenta versiune din Magazin Play.

Sursa: http://urbanteh.ro/cum-poti-activa-modul-intunecat-pe-google-chrome-de-pe-android/

Timelapse – Google Earth Engine

Google Earth Engine combines a multi-petabyte catalog of satellite imagery and geospatial datasets with planetary-scale analysis capabilities and makes it available for scientists, researchers, and developers to detect changes, map trends, and quantify differences on the Earth’s surface.

Sursa: https://earthengine.google.com/timelapse/

Modul Incognito din Google Chrome va deveni semnificativ …

Modul Incognito din Google Chrome nu mai este de mult foarte eficient în blocarea urmăririi activității online de către anumite site-uri. Problema se va remedia însă în curând.

Sursa: https://playtech.ro/2019/modul-incognito-din-chrome-semnificativ-mai-eficient/

Google schimbă modul cum navighezi cu Android Q

Android 9 (Pie) se află instalat pe un număr mic de smartphone-uri din întreaga lume, dar Google lucrează la următoarea variantă, Android Q, și vine cu schimbări importante la modul cum navighezi prin …

Sursa: https://playtech.ro/2019/google-android-q-navigare-gesturi/