Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Gazduire Web SSD, Servere VPS, Cloud Hosting

Începând cu 1.2 USD lunar Găzduire web SSD Domenii web găzduite nelimitat Trafic lunar necontorizat IP Dedicat + NGINX Reverse Proxy Backup zilnic SyncOnix Domeniu gratuit .ro sau .eu Certificat SSL GRATUIT inclus 5000 MB (5 GB) SSD Cloud Căsute e-mail nelimitate Vezi detalii Comandă

Sursa: https://www.nshost.ro/

[Tutorial] Cum instalezi un certificat SSL gratuit pentru …

Se stie deja cum ca un semnal SEO bun pentru Mr. Google il reprezinta siteurile ce au instalate certificate SSL. Cum un certificat bun se cam cumpara si costa ceva, am gasit o varianta de compromis pe care o folosesc la toate siteurile mele, mai exact certificat SSL prin Let`s Encrypt. Baietii astia de la Let`s Encrypt vor sa schimbe in bine internetul si siguranta pe care o are utilizatorul …

Sursa: http://morariu.biz/2017/08/tutorial-cum-instalezi-un-certificat-ssl-gratuit-pentru-siteul-tau/

Gazduire Windows pe platforma SSD. Hosting ASP, hosting …

Hosting .NET Core cu SQL Server 2016 Securitate, stabilitate şi viteză pentru o incărcare rapidă a websiturilor ! 100% Enterprise SSD, ASP .NET 4.x, .NET Core 2, MVC 3/4/5, backup R1Soft, asistenţă clienţi 24×7 şi 99,9% uptime.Let’s Encrypt SSL.

Sursa: https://www.hostx.ro/gazduire-site/gazduire-webhosting-windows.html

Certifical SSL prin Let’s Encrypt

Am vazut forumuri cu SSL deci…Sunt site-uri fara SSL de vanzari haine. O sa folosesc Let’s Encrypt pentru ca stiu ca si Isti zicea acum ceva timp ca sunt la fel de bune ca si cele cu bani Copiii cu nevoi speciale nu sunt ciudati sau neobisnuiti.

Sursa: https://www.extreamcs.com/forum/discutii-generale/certifical-ssl-prin-let-encrypt-t326014.html

instalare e-mail

Raspunsul la intrebarea instalare e-mail. Pentru a putea bifa optiunea de notificare in email in cazul adaugarii de comentarii la aceasta intrebare trebuie sa fiti logat.

Sursa: https://www.myexpert.ro/intrebare/instalare_e-mail-61159.html