Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii. Conform cerintelor Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date Sc. sc. Dow Media srl are obligatia de a administra in conditii de …

Sursa: https://speedhost.ro/termeni-si-conditii/

Termeni si conditii

Termeni si conditii. Aceste Condiții Generale, care includ prin această referință toate regulile, procedurile și procesele care pot fi publicate pe site-ul www.prologue.ro, constituie un contract între toți vizitatorii și utilizatorii site-ului www.prologue.ro ( așa cum este definit mai jos ) si SC PROLOGUE ADVERTISING S.R.L., cu …

Sursa: https://www.prologue.ro/termeni-si-conditii/

Termeni si Conditii — Ulei de Krill 500 Mg

Www.ulei-de-krill.ro ofera serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea SC Gradina Sanatatii SRL – Romania, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Sursa: https://www.ulei-de-krill.ro/termeni-si-conditii/

Termeni si conditii

Termeni si conditii Termenii si conditiile de publicare a materialelor trimise pe adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza vor fi disponibili in curand. … Site gazduit de MXHOST.

Sursa: https://www.daciccool.ro/termeni-si-conditii

pareri mxhost

4/6/2007 · Hai sa nu fim rautaciosi… MxHost ofera servicii de calitate… dar au un neajuns… prea putin spatiu pe disk si trafic… Am si eu un cont de gazduire la ei… dar nu-l mai folosesc de ceva timp pentru ca aveam nevoie de mult spatiu…. spatiu pe care nu mi-l ofereau.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/369148-pareri-mxhost/