Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

updatare nameservere

Articole din updatare nameservere scrise de clauswebhosting. Probabil ca intai de toate, cei care nu stiu ce inseamna nameserver in industria hosting au nevoie de o explicatie, mai intai pentru a putea patrunde mai adanc in miezul unui domeniu web si anume pe nameserverele sale.

Sursa: https://clauswebhosting.wordpress.com/tag/updatare-nameservere/

Cum se updateaza nameserverele

Aceste nameservere sunt niste servicii care fac legatura intre ip-ul domeniului web si numele sau propriu-zis. Atunci cand se doreste interogarea sau se cer anumite informatii despre un alt server, sistemul dns traduce ip-ul domeniului web care a facut cererea in numele sau de domeniu, asa cum il stim noi ca utilizatori umani.

Sursa: https://clauswebhosting.wordpress.com/2014/07/03/cum-se-updateaza-nameserverele/

Inregistrare Domenii Web

Aceste domenii au toate facilitatile incluse, management dns, nameservere si dns private, redirectionare email si domeniu, blocare transfer domenii, etc. Procedura de inregistrare domenii "Nationale" este putin diferita in sensul ca fiecare registrator national are propriile lui …

Sursa: https://www.gazduire.net/inregistrare-domenii

| RoTLD

RoTLD este autoritatea oficială (registru) pentru domeniile .ro. Asigurăm că fiecare domeniu .ro este disponibil, din punct de vedere tehnic și că acesta este înregistrat o singură dată la nivel mondial.

Sursa: https://rotld.ro/home/

Web Hosting

Web hosting SSD MxHost de la 3,49 €. Hosting foarte rapid, protectie DDOS si cu suport premium 24/7 . Peste 27.500 de domenii gazduite si 15 ani de experienta.

Sursa: https://www.mxhost.ro/clienti/aff.php?aff=2121/