Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum adaug un nou domeniu in contul de gazduire web …

5/31/2013 · Cum adaug un nou domeniu in contul de gazduire web Despre Addon Domains. Unele planuri de web hosting permit gazduirea mai multor domenii web in acelasi cont de gazduire (exemple aici, vezi numarul de Domenii Gazduite).Aceste domenii ce pot fi adaugate unui cont de hosting se numesc Addon Domains.

Sursa: https://www.hostmama.ro/wiki/cum-adaug-un-nou-domeniu-in-contul-de-gazduire/

Decizia ICI de a introduce un tarif de inregistrare si …

Evident dupa plata acestui tarif de inregistrare si mentenanta pe 1 an, in anul urmator, ar urma sa se plateasca si tariful anual de mentenanta. RoTLD incaseaza aceeasi suma doar ca nu ia banii in avans", a precizat pentru HotNews.ro Adrian Andreias, directorul general al Hosterion SRL, partener ROTLD, si unul dintre semnatarii scrisorii deschise.

Sursa: https://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-21559997-decizia-ici-introduce-tarif-inregistrare-mentenanta-anuala-pentru-domeniile-incepand-1-iulie-2017-fost-anulata-ministrul-jianu-anunta-nou-calendar-pentru-reglementarea-administrarii-domeniilor.htm?nomobile=

Doua probleme care m-au terminat…

Doua nameservere (care in mod normal trebuiau sa fie in sincron), unul pointandu-mi MX-ul pe gmail, celalalt setandu-se (din “nu-mi explic” motivul) pe serverul default de la webhost unde nu erau create casutele de mail, nici macar eroare de “no such mailbox” nu dadea.

Sursa: https://oradeanul.com/2008/07/doua-probleme-care-m-au-terminat.html

Ce se întâmplă la Webfactor ⋆ zoso blog

Sunt la Hosterion acum. Le-as cere punctul de vedere sa vad cat de rau le este ca m-am mutat la ei. A, ca vrei sa iti orientezi businessul doar spre clienti mari sau mega mari… foarte bine frate. Dar atunci ce mai cauta pachetele de 3 euro la tine pe site? Selecteaza-ti clientii si niseaza-te pe alteceva.

Sursa: https://www.zoso.ro/intampla-webfactor/

Mai multe companii de gazduire internet cer consultare …

Adrian Andreias, director general al Hosterion SRL, partener ROTLD, despre tarifele si regulile propuse de RoTLD: "Cei de la RoTLD vor sa treaca pe noul model de la 1 iulie 2017, potrivit caruia pentru toate domeniile inregistrate cu mai mult de 5 ani in urma, adica mai vechi de 1 iulie 2012, va trebui platit un tarif de mentenanta anuala …

Sursa: http://m.hotnews.ro/stire/21559186