Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Web Hosting Romania, Cluj Napoca, Shared SSD si VPS

Servicii de web hosting SSD la 2.5 euro, servere VPS de la 15 euro, inregistrare domenii .ro si certificate SSL. Serverele in Romania, Cluj. Protectie DDOS.

Sursa: https://www.namebox.ro/

Gazduire Windows pe platforma SSD. Hosting ASP, hosting …

Constă in alocarea unui IP dedicat, nameservere private şi un certificat SSL (certificatul SSL este oferit numai pentru plata anuală a serviciului). Acest serviciu are ca target imbunătăţirea poziţiei sitului dvs. in motoarele de căutare, respectiv securizarea traficului inspre / dinspre situl dvs.

Sursa: https://www.hostx.ro/gazduire-site/gazduire-webhosting-windows.html

Setare nameservere private pentru reseller : Administrare …

Setare nameservere private pentru reseller Ca si reseller se pot crea nameservere private care ofera putina personalizare domeniilor. Astfel, un reseller care are cont pe exemplu.ro va putea seta nameservere pe domeniile clientilor sai de forma ns1.exemplu.ro si ns2.exemplu.ro .

Sursa: https://www.lamp.ro/articole-tutoriale-cpanel-whm/setare-nameservere-private-pentru-reseller/

Reseller Gazduire Web SSD in Romania

Asiguram viteza garantata de 100 Mb/s in retea metropolitana (Romania si Statele Unite) si 20 Mb/s in retea standard (acces international). Toate pachetele de gazduire web, reseller gazduire web, vps si servere dedicate beneficiaza de up-time garantat 99.9 % si monitorizare 24/7.

Sursa: https://www.gazduire.net/reseller-gazduire

Gazduire Reseller profesional

Gazduire Reseller profesional cu IP dedicat, certificate SSL, cPanel, backup extern zilnic cu retentie 21 de zile. Transfer gratuit. Cadou 2 GB RAM si 2 CPU cores pachetelor achitate pe 1 an.

Sursa: https://gazduireenterprise.ro/gazduire-reseller/