Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Internet

Aplicațiile Internetului sunt numeroase: în primul rând afișarea de informații mai mult sau mai puțin statice cu formă de text, imagini și sunete (așa-numitele pagini web), apoi poșta electronică e-mail, transferul de fișiere de date și informații, chat, video și video on …

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Internet

Topologie de rețea

Este tipul de topologie de rețea în care fiecare din nodurile de rețea este conectat la un nod central, numit hub sau switch. Toate datele care sunt transmise între nodurile din rețea sunt întâi transmise în acest nod central și abia apoi sunt retransmise la unele sau la toate celelalte noduri în rețea.

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Topologie_de_re%C8%9Bea

Retele informatice

Pe web, informaţiile sunt prezentate în documente numite pagini web şi sunt scrise în limbajul de programare HTML (Hypertext Markup Language). Paginile web sunt citite cu ajutorul unor programe speciale, numite browsere (browser-răsfoitor). Astăzi cele mai utilizate browsere sunt: Microsoft Internet Explorer, Netscape Navigator, Opera.

Sursa: http://euinvat.bluepink.ro/wp-content/uploads/2011/08/re_355_eleinformatice.ppt

CAPITOLUL 1 INTRODUCERE IN ALGORITMICA DE RETEA

dimensiuni, furnizoare de servicii. Nodurile terminale sunt dedicate calculelor, spre deosebire de reţele, şi de obicei sunt proiectate ca să poată realiza calcule de uz general. Astfel strangulările nodurilor terminale sunt de obicei rezultatul a două cauze: structura şi scala/dimensiunea.

Sursa: http://www.tc.etc.upt.ro/teaching/tart/FINAL.pdf

www.tvladimirescutgv.ro

Testare inițială- clasa a VII-a. Subiectul I. Citeste cu atentie si alege raspunsul corect. 1. Un byte reprezintă o grupare de: a. 4 biți; b. 8 biți; c. 2 biți.

Sursa: http://www.tvladimirescutgv.ro/LECTII/test_initial7.doc