Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Nume de blog cu lipici

Nu folosi cuvântul blog. O să devină aparent acest aspect pentru cine intră pe el, mai bine folosești cele 4 caractere pentru a veni cu un nume de blog memorabil. Evită să folosești cifre din motive similare cu cele ale folositului cratimei. E drept că acestea sunt mai des folosite și mai ușor de găsit pe tastatură.

Sursa: http://www.banidinbloguri.com/blog/index.php/blogging/nume-de-blog-cu-lipici

Nume de bloguri

9/18/2012 · Prizonier intre vis si realitate si Mimmie m-am trezit ca mi-a fost oferita o leapsa ciudata.. In ce consta ea? In a asocia literelor care compun pseudonimul nostru cu alte bloguri sau bloggeri. Sa vedem ce iese . C – Coolnewz A – Adrian Webs R – Romania seen by Richard T – Traveling Hawk I – Iulisa M – Miscellaneous. Nu as fi crezut ca voi reusi sa creez aceasta mica leapsa …

Sursa: http://www.cartim.ro/nume-de-bloguri/

Nume de cod: Terius ep 8 – Blogul lui Atanase

Cei care cunosc limba engleza sau spaniola , dar si gramatica limbii romane pentru a traduce filme si seriale coreene si au dorinta, vointa si timp liber 1-2 ore pe zi, rog sa imi scrie la adresa de e- mail [email protected] Rog seriozitate. Traducerile se fac din voluntariat si placere .

Sursa: http://blogul-lui-atanase.ro/nume-de-cod-terius-ep8/

Terius Behind Me/ Nume de cod: Terius (2018) – Blogul lui …

Go Ae Rin (Jung In-sun) isi pierde sotul pe neasteptate. Un barbat misterios, Kim Bon (So Ji-sub), locuieste vis-a-vis de apartamentul ei. Kim Bon este un agent NIS foarte cunoscut. In urma cu 3 ani, a fost implicatintr-o operatiune secreta esuata si femeia pe care o iubea a murit. De atunci, s-a deconectat de lume si traieste singur.

Sursa: http://blogul-lui-atanase.ro/seriale-complet-traduse/my-secret-terrius-nume-de-cod-terius-2018/

Cum aleg un nume de blog?

11/9/2018 · Cum aleg un nume de blog/nume de domeniu pentru un blog de nișă? Pentru un blog de nișă, ideal ar fi să incluzi cuvinte care definesc nișa respectivă, poate chiar o glumă specifică acelei comunități. Câteva nume de bloguri de nișă, din mintea mea, ca să-ți dau niște exemple ar fi techexpert.ro sau writing101.ro.

Sursa: https://cristinatudose.ro/nume-de-bloguri/