Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Verificare nume de domenii web. Domenii-Web.com

Nume de domenii .com .net .org – 60 lei pe an +40-758-239944; office(la)ca-interserv(punct)ro; Coşul de cumpărături (0) domenii-web.com. … EROARE – Nu aţi completat numele de domeniu. Vă rugăm să completaţi în formularul de mai sus numele de domeniu pe care doriţi să îl verificaţi.

Sursa: http://www.domenii-web.com/verificare.php

Registrul de Domenii RoTLD

RoTLD este autoritatea oficială (registru) pentru domeniile .ro. Asigurăm că fiecare domeniu .ro este disponibil, din punct de vedere tehnic și că acesta este înregistrat o singură dată la nivel mondial.

Sursa: https://rotld.ro/home/

Cum se înregistrează un nume de domeniu .ro?

Cum se înregistrează un nume de domeniu .ro? Cum se înregistrează un nume de domeniu .ro? Procedura de înregistrare domenii .ro: Trimiterea cererii de înregistrare prin formularul disponibil la www.rotld.ro, secțiunea ”Domenii .ro / Înregistrare domeniu .ro …

Sursa: https://rotld.ro/blog/how-do-i-register-a-ro-domain-name/

Domenii .RO

Domenii .RO in 3 minute ! Peste 131,500 de clienti ne-au ales in 18 ani pentru inregistrare domenii .ro. Gazduim 100429 domenii .ro pe servere proprii in Romania, Bucuresti. GTS Telecom Data Center.

Sursa: https://www.romarg.ro/

Alege numele de domeniu – 9 pasi care te ajuta sa alegi un …

Cum sa alegi între un nume de domeniu generic și un nume care poate reprezenta un brand, exemplu detergentderufe.ro vs. dero.ro. Trebuie sa iei in calcul in momentul in care alegi un nume de domeniu faptul ca acesta poate deveni in timp mult mai renumit, un brand de exceptie, de aceea este important sa tii cont si de pasii enumerati mai jos.

Sursa: https://digitalcraft.ro/alege-numele-de-domeniu-web