Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Servicii de suport si mentenanta IT de la profesionisti

Oferta noastra de mentenanta IT contine servicii de suport IT, intretinerea sistemelor si administrarea retelelor si se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si companiilor mari. De aceea va propunem sa va concentrati pe activitatea de baza si sa lasati in seama unui partener de incredere precum Openvision Data, service-ul si mentenanta

Sursa: https://www.openvision.ro/servicii/pachete-mentenanta-it/

Mentenanta sistem detectie incendiu adresabil pana in 100 …

Cere oferta mentenanta sistem detectie incendiu adresabil pana in 100 de elemente din magazinul online B2B Qmart. Apeleaza la specialistii Quartz Matrix.

Sursa: https://www.qmart.ro/mentenanta-sistem-detectie-incendiu-adresabil-pana-in-100-de-elemente-detectie

Mentenanta it firme

Oferta se adreseaza in special IMM-urilor din Bucuresti si Ilfov care nu au un departament sau personal specializat de IT si au nevoie de mentenanta it firme, intretinere calculatoare sau firmelor care doresc externalizarea partiala sau totala a acestor servicii.

Sursa: http://www.calculator-service.ro/mentenanta-it-firme/

Mentenanta IT pentru companii

Serviciul nostru de mentenanta IT include interventii de asistenta tehnica, prestabilite sau, la cerere, ori de cate ori este necesar. RezolvIT asigura mentenanta it pentru calculatoare, servere si retele informatice pe baza de abonament lunar (SLA – Service Level Agreement).

Sursa: https://rezolvit.ro/servicii-it/mentenanta-it/

Abonamente Mentenanta Aer Conditionat

Derulam activitati simple si complexe de mentenanta si intretinere a aparatelor de aer conditionat pentru a asigura o buna functionare in tot timpul anului si mai ales, pentru a evita defectiunile in momente total inoportune. Procedurile de intretinere pot cuprinde: Mentenanta pentru verificarea starii de functionare a unitatii interioare:

Sursa: https://www.frigomac.ro/mentenanta-aer-conditionat.html