Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum Creezi O Pagina De Facebook Si-Ti Cresti Nr. De Fani Rapid

La Workplace selectezi pagina ta de Facebook si gata 6. Taguieste-ti pagina din profilul personal. Dupa cum bine stii (sau ar trebui sa stii), atunci cand pui o postare pe pagina ta de Facebook ea nu ajunge in Newsfeed-ul tuturor fanilor tai sau altfel spus, Facebook nu arata postarea ta decat unei particele din fanii tai, in mod gratuit.

Sursa: https://www.cristinne.ro/creste-nr-fani-pagina-facebook/

Cum sa creezi o pagina pentru firma ta pe Facebook?

Am creat o pagina de facebook pentru un salon. In momentul in care ma aflam la locatie si am incercat sa dau check in, nu am gasit pagina. Ulterior am creat separat un „place” cu acelasi nume ca si pagina. Acum daca vreau sa dau check in si caut dupa numele paginii, imi apare doar „place” ul creat, nu si pagina de facebook.

Sursa: https://inno-solutions.ro/2011/01/cum-sa-creezi-pagina-pentru-firma-ta-pe-facebook/

Promovare Facebook – Administrare profesionala pagini …

PROMOVARE FACEBOOK – ADMINISTRARE PAGINI. 7 milioane de romani au in acest moment cont, pe cea mai mare retea de socializare din lume – Facebook. Dintre acestia, 49% sunt femei si 51% barbati. Mai mult, 83% au intre 18 si 54 de ani. Sunt doar cateva dintre motivele pentru care trebuie sa ai o pagina de facebook.

Sursa: https://inovado.ro/promovare-facebook/

Sa creez o pagina sau un profil de Facebook pentru a-mi …

7. Platforma de publicitate Facebook Daca creezi o pagina de Facebook, ai ocazia sa extinzi aria prin platforma de publicitate a Facebook, care te lasa sa realizezi anunturi publicitare cu tinta precisa, pe baza datelor demografice, a interesului, angajarii si multe altele.

Sursa: http://www.artvisiona.ro/blog/sa-creez-o-pagina-sau-un-profil-de-facebook-pentru-a-mi-promova-compania/

Editare video profesionala

Editare video este specialitatea noastra. Nici un proiect nu este prea simplu sau prea complex. Compania noastra ofera o varietate completa de servicii de editare video in programele Sony Vegas & Adobe Premiere CC pentru cameramani si videografi de nunta din toata Romania.

Sursa: https://ro-ro.facebook.com/editarevideoprofesionala/