Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Realizarea unui site in HTML » HTML pe intelesul tuturor

Salut, foarte bun cursul,chiar m-a ajutat. Am totusi o nelamurire(am sa iti dau copy/paste din ce ai scris tu):,,Ne vom ocupa in continuare si de restul paginilor. In primul rand, realizeaza o pagina calculator.html, in folderul Pagini, care sa aiba acelasi cod HTML cu pagina home.html, numai ca in loc de index.html vom folosi icalculator.html.

Sursa: http://www.ecursuri.ro/cursuri-online/realizarea-unui-site-in-html.html

Șabloane gratuite și teme HTML pentru site

Descărca template-uri gratuite pentru site-ul tău. 100 de template-uri gratuite pentru site și teme HTML gratuite. Încarcă-le în contul tău de găzduire web gratuită.

Sursa: https://ro.000webhost.com/sabloane/toate/1

TOPModel

top-model.biz – die jugendliche Beauty- und Style-Seite – Tipps & Tricks für Mode, Styling und Outfit, Typentests. Eigene Outfits zusammenstellen, selbst gezeichnete Designs hochladen.

Sursa: https://es.top-model.biz/index_es.html

Model Documentatie Html

Descarca model de documentatie pentru HTML De regula, documentatiile difera in functie de preferintele profesorilor indrumatori. Acest model de documentatie pe care vi-l punem la indemana s-a dovedit a fi ok din toate punctele de vedere si in ceilalti ani la examenul de atestare a …

Sursa: https://www.atestatelainformatica.ro/blog/documentatii/model-documentatie-html/5

Atestate Informatica

Daca aveti nevoie de un site html (pagina web) sau de o aplicatie in foxpro atunci ati nimerit foarte bine. Pentru profil matematica-informatica va recomandam atestate html si atestate foxpro. In Microsoft Word si PowerPoint va punem la dispozitie atestate tehnician in turism si …

Sursa: https://www.atestatelainformatica.ro/