Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Ghidul Incepatorului in HTML

Bine ai venit pe pagina noastra de Tutoriale HTML, tutoriale despre html siweb-design. Ce este HTML. Html sau HyperText Markup Language este unul dintre cele mai vechi limbaje de marcare web. Acesta sta la baza crearii unui site web. Cu alte cuvinte, inainte de a invata alte limbaje de programare trebuie sa cunosti cel putin HTML.

Sursa: https://tutorialehtml.com/ro/ghid-html-incepatori-prima-pagina-in-html/

HTML

pe lângă pagina web rezultată (în cazul nostru TIC9_liceu_omect.htm), mai este creat şi un folder suplimentar care conţine imaginile din documentul word iniţial, precum şi alte fişiere (spre exemplu, un fişier header care conţine titlul paginii web). Fără acest folder, pagina web realizată nu este completă.

Sursa: http://www.competentedigitale.ro/html/index.php

Diseñando una página web con HTML, CSS y Javascript …

8/1/2016 · Diseñando una página web con HTML, CSS y Javascript – Segunda parte – Duration: 31:35. J&G Proyectos Web 61,731 views. 31:35. 5 cosas que me hubiera gustado saber al iniciar a programar.

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=RgSWh5jIx2A

Salvarea unui document ca pagină web

Atunci când publicați pagina web la un site web, publicați și folderul de imagini. Pentru a vedea codul HTML al paginii web, răsfoiți la fișier în Explorer, faceți clic cu butonul din dreapta pe fișier, indicați spre Deschidere cu și faceți clic pe Internet Explorer.

Sursa: https://support.office.com/ro-ro/article/Salvarea-unui-document-ca-pagin%C4%83-web-d1cf1c33-e854-4f9d-bd51-93f94da0f4e3

Pagină web

O pagină web este o resursă aflată în spațiul web din Internet, de obicei în format HTML sau XHTML (extensia numelui fișierului fiind de cele mai multe ori .html sau .htm) și având hiperlinkuri (hiperlegături) pentru navigarea simplă (cu un singur clic de mouse-ul) de la o pagină sau secțiune de pagină la alta.Pagina web se numește astfel, deoarece ea se poate afișa pe un …

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Pagin%C4%83_web