Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

HTML

Word oferă două moduri de a crea pagini Web: prin transformarea documentelor existente în pagini Web (salvare în formatul fişier nativ HTML – Fişier-Salvare ca; Fişier de tip-Pagină Web sau salvare direct ca pagină Web – Fişier-Salvare ca pagină Web) sau utilizând expertul Web Page pentru a crea o pagină de la zero.

Sursa: http://www.competentedigitale.ro/html/

HTML Structura pagini web • HTML Taguri de baza • HTML …

HTML structura de baza a unei pagini web, Taguri de baza in HTML, Teste evaluare HTML, Elemente care permit formatarea textului, link-uri hyperlink-uri, Imagini Inserarea imaginilor in pagini HTML, Taguri de baza in HTML pagini web exemple )

Sursa: http://www.gmtraffic.com/cursuri/html-pagini-web.php

Modele pagini web html – Studio DI PINTO

etc., iar browserul decidea (dans functie de felul in care a fost configurat) Modul dans Care informile vor aparea PE ecran. Modelele de Stiluri permit proiectantilor de pagini web sa defineasca anumite caracteristici pentru orice tag HTML. Pot fi astfel défini dimensiante, tipul sau Culoarea fontului, precum si multe Alte caracteristici.

Sursa: http://www.studiodipinto.com/?p=6503

Ce este un website

Un site web este scris in limbajul HTML si este accesat prin intermediul unei aplicatii software, cunoscuta si sub numele de browser web. Exemple de browser-e web: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari etc. Exista o multitudine de browser-e web, insa cele mai des utilizate (insumand 99% din utilizatorii de Internet) sunt primele trei mentionate anterior.

Sursa: https://www.websiteuri.ro/ce-este-un-website.html

Cum se realizează o pagină web?

Pe cat de complicat suna pe atat de usor poate fi definita pagina web si in acelasi timp inteleasa de marea majoritate a persoanelor interesate Ei, bine cea mai complexa pagina web este cea care are extensia Html si ca sa fiu mai bine inteleasa acest cuvant provine din limba engleza si inseamna Hyper Text Makup Language. Paginile HTML sunt formate din etichete sau tag-uri si au extensia .html …

Sursa: http://it-science.lufo.ro/en/activiti/itac-i-programare/74-cum-se-realizeaz-o-pagin-web