Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

PFA magazin online, caen 4791, sistem real sau norma de …

Buna ziua, 1.La deschiderea unui PFA pt magazin online, un singur cod caen 4791, taxele se platesc in sistem real sau la norma de venit? 2. Intentionez sa vand doar cu plata prin card online sau cu plata prin ramburs la curier.

Sursa: https://ecompedia.ro/pfa-magazin-online-caen-4791-sistem-real-sau-norma-de-venit/

Cum îți deschizi un magazin online. De ce acte, avize și …

Comerțul online este în plină dezvoltare și în România iar înființarea unei afaceri pe internet devine din ce în ce mai accesibilă. Înainte însă de a lansa un magazin online trebuie să ai un plan bine pus la punct. Înființarea unei firme nu este foarte grea ci trebuie să știi doar ce acte și autorizații sunt necesare pentru a activa online.

Sursa: https://www.startupcafe.ro/taxe/acte-necesare-magazin-online.htm

Infiintare magazin online – Ajutor Firma

(Nu e chiar atat de complicata deschiderea unui magazin online precum se dramatizeaza). Iata care sunt pasii pentru infiintarea unui magazin online unde iti poti vinde serviciile ori produsele: In primul si primul rand ai nevoie de o firma, de un PFA sau SRL deoarece nicio activitate de comert online

Sursa: http://ajutorfirma.ro/infiintare-magazin-online/

Vrei să deschizi un magazin online? Ce cod CAEN trebuie să …

IMM & Antreprenoriat Taxe și impozite Relații de muncă & Asigurări sociale PFA & Profesii liberale Finanțări Aspecte juridice. … Codul CAEN pentru un magazin online este 4791 – Comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.

Sursa: https://www.avocatnet.ro/articol_44029/Vrei-s%C4%83-deschizi-un-magazin-online-Ce-cod-CAEN-trebuie-s%C4%83-alegi.html

Poti sa pornesti o afacere online fara sa apelezi la o …

De exemplu am găsit site-uri ca shopmania sau okazii care îți poți deschide un magazin online destul de ușor, dar nu am găsit vreo informație cu privire la a avea sau nu PFA/SRL . Să înțeleg că se poate fără? Altă nelămurire ar fi, că am pe cineva cu PFA și altul cu SRL, dar nu are codul caen pentru comert online.

Sursa: http://invatampromovare.ro/poti-sa-pornesti-o-afacere-online-fara-sa-apelezi-la-o-forma-juridica-srlpfa/