Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Plata prin SMS

Plata prin sms un serviciu oferit de Voxline Communication inca din 2002. Detinem numere de telefon cu valori diferite pe care avem activat si implementat sistemul de plata prin SMS si care poate fi INSTANT activat pentru afacerea dumneavoastra. Suntem interconectati cu Cosmote, Vodafone, Orange si Romtelecom (pentru servicii de voce).. Pe baza acestor numere de telefon, partenerii nostrii pot …

Sursa: http://www.plataprinsms.ro/

Homepage

Oferim clientilor tai aplicatia prin care pot realiza plati in magazine partenere, plata facturilor, reincarcarea cartelelor, scanare QR Code in online sau offline pentru plati directe. Te punem in contact direct cu clientii tai; mobilPay Wallet dispune de un sistem de notificare de tip push prin care poti comunica facil cu clienti tai.

Sursa: https://www.mobilpay.ro/public/

Plata prin SMS

Plata prin SMS se poate efectua in acest moment din retelele Digi, Orange, Vodafone si Telekom Pentru a putea efectua plata prin SMS trebuie sa aveti un cont pe www.gazduirejocuri.ro Daca nu aveti un cont si doriti sa achizitionati un serviciu va trebui sa faceti comanda serviciului dorit.

Sursa: https://www.gazduirejocuri.ro/plata-prin-sms/

Plata prin SMS

Plata prin SMS funcţionează în toate reţelele de telefonie? Plata prin SMS sunt functionale în acest moment în reţelele operatorilor de telefonie mobilă ORANGE, VODAFONE, TELEKOM, DIGI MOBIL, începând cu data de 18.10.2018. Un titlu de călătorie prin SMS poate fi redirecţionat?

Sursa: http://www.transbusbuzau.ro/sms.html

Plati prin SMS

Procedura de plata prin SMS. Din punct de vedere al clientului final, care va cumpara produsele sau serviciile oferite de dumneavoastra, plata se rezuma la trimiterea unui SMS cu un cuvant cheie la un numar scurt. Procesul este simplu si intuitiv, si clientii vor fi ghidati pas cu pas. Pentru o demonstratie, incercati sa realizati o plata de test.

Sursa: http://www.platiprinsms.ro/micropayment/prezentare/toate