Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum sa iti faci un blog gratuit? Primii pasi in crearea …

Cuvantul Blog este derivat din termenul „web log”, ceea ce ar echivala cu un jurnal online. Platforma blogului Cel mai simplu mode de a incepe un blog este sa aplelezi la o platfoma gratuita ca Blogger.com sau WordPress.com. Aici poti sa modifici blogul tau folosind facilitatiile limitate ale acestor platfome free.

Sursa: http://www.pamdesign.ro/articole-utile/despre-web/cum-sa-iti-faci-un-blog-gratuit/

Platforma Buzau

Platforma Tractari Auto Buzau; Select Page. Tractari Auto, Depanare si Asistenta rutiera NON STOP din Buzau, Firma noastra dispune de platforme special echipate pentru orice tip de tractari auto din Buzau atat pe plan local, national, cat si international!

Sursa: http://platformabuzau.ro/

Pantofi cu platforma

Pantofi cu platforma Pantofii cu platformă reprezintă pentru majoritatea femeilor cel mai aşteptat pact pe care eleganţa l-a semnat cu confortul. Dintotdeauna tocul a fost calificat drept un indice de eleganţă al unui pantof, în vreme ce talpa plată avea să rămână apanajul indiscutabil al practicului şi al comodităţii.

Sursa: https://zappatos.ro/pantofi-cu-platforma/

Platforma Blogging – Page 71 – e4RO – Bloguri gratuite

3/8/2013 · Platforma gratuita de blogging. Vrei un blog gratuit? O platforma simpla dar care te poate ajuta sa iti construiesti un site deosebit! Alege din modelele de mai jos! De ce sa alegi sa iti construiesti un blog pe platforma e4RO? Pentru ca iti ofera tot ce iti …

Sursa: http://e4ro.com/page/71/

Platforma Raspberry Pi

5/26/2017 · Platforma de dezvoltare. Raspberry Pi ofera o foarte buna platforma de dezvoltare a propriilor proiecte, atat software cat si hardware, iar pretul foarte mic il face sa fie atractiv pentru utilizatorii “casnici” care doresc sa isi puna in aplicare proiecte proprii.

Sursa: https://www.crystalmind.ro/wordpress/platforma-raspberry-pi/