Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

4 platforme "free", daca vrei sa-ti deschizi magazin …

Antreprenorii pot sa-si deschida gratuit magazine online cu ajutorul unor platforme de e-commerce free, insa pentru castigarea increderii cumparatorilor pe internet este nevoie de un magazin online realizat la comanda, contra cost, de firme specializate, sustine o companie de web design, intr …

Sursa: https://www.startupcafe.ro/stiri-ecommerce-20616085-4-platforme-free-daca-vrei-deschizi-magazin-online-mai-platesti-pentru-solutie-commerce-totusi.htm

Preturi inchiriere platforma magazin online

Cele mai avantajoase preturi pe baza de abonament lunar pentru crearea unui magazin online pe platforma ecommerce Startup de la Contentspeed.

Sursa: https://www.contentspeed.ro/preturi-magazin-online

Cele mai folosite platforme de magazine online

Alegerea unei platforme pentru realizarea de magazine online se face in functie de prioritati, dar si de functiile oferite de acestea. Printre cele mai cunoscute si folosite platforme in realizarea de magazine online e-Commerce din Romania, dar si din afara tarii, se numara Magento, osCommerce, CS-Cart, PrestaShop, Shopify, BigCommerce, FoxyCart, Open Cart sau Digital Product Delivery (DPD).

Sursa: https://www.atelierdeweb.ro/cele-mai-folosite-platforme-de-magazine-online/

Magazine online pe platforma Magento

Peste 500 de functii – ca sa nu te plafonezi tehnic – Magento vine din start cu peste 500 de functii – mai multe decat oricare alta platforma de magazin online la acest nivel de pret. Adaugi functii noi rapid si la cost mic – poti alege oricare dintre cele 10.000 de module de extensie.

Sursa: https://www.netlogiq.ro/magazine-online-pe-magento/

Creare Magazin Online complet pentru orice buget

Vindeti online produse si servicii cu cea mai buna platforma de magazin virtual. Pachetele noastre de creare magazin online sunt adaptate pentru orice tip de site si buget.

Sursa: https://www.magazin-online.com/