Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Platforme magazin online:Magento, Prestashop sau Opencart

8/12/2015 · Cele trei platforme la care ne referim sunt Magento, Prestashop si Opencart. Prestashop. Este o platforma gratuita care iti da posibilitatea sa creezi un magazin online fie in Cloud, fie prin instalare pe un server local sau un serviciu de hosting local.Daca vrei sa te joci cu codul sursa al acestei platforme atunci esti nevoit sa alegi …

Sursa: https://blogman.ro/platforme-magazin-online-magento-prestashop-sau-opencart/

Platforma e-commerce Opencart, avantaje/dezavantaje

Ce este Opencart ? În speranta ca ai inteles scopul acestui articol informativ care vine în ajutorul tau pentru o analiza mai amanuntita a avantajelor si dezavantajelor unora dintre cele mai populare platforme e-commerce, astăzi am ales sa vorbesc despre Opencart poate cea mai utilizata platforma dintre toate.

Sursa: https://www.seoweb-seco.ro/blog/platforma-e-commerce-opencart-avantajedezavantaje

Cele mai populare platforme e-commerce din Romania

Cu o cota de piata de 22,75% si peste 1.200 de magazine on-line create pe bazele unei platforme web aflate in esalonul de trend setteri in acest domeniu, Magento a creascut in popularitate pe piata din Romania in ultimii ani, o data cu dezvoltarea industriei si cresterea cerintelor antreprenorilor pentru platforme specializate de e-commerce.

Sursa: https://thecon.ro/cele-mai-populare-platforme-e-commerce-din-romania/

Platforma ecommerce pentru magazin jucarii

3/4/2006 · Salut. Recomand si opencart, dar daca singurul hop este cel cu statusul sa sti ca se poate pune in wp. As putea sa te ajut eu daca ai nevoie. WordPress cu Woocommerce nu e slabuta deloc, se poate face orice ai nevoie, orice te duce capul, as spune ca e chiar robusta.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1086559-platforma-ecommerce-pentru-magazin-jucarii/

Programare OpenCart

Platforma OpenCart poate să „comunice” cu diverse platforme sau servicii pentru a optimiza o parte din task-urile zilnice: Generare automată de AWB-uri cu un singur click (Urgent Cargus, GLS, Nemo Express, Fan Curier, DPD, Bookcurier, etc)

Sursa: https://devpro.ro/servicii/programare-opencart/