Selectează o Pagină
Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum să alegi cea mai bună platformă eCommerce

Cu toate acestea, fiecare platformă are avantajele și dezavantajele ei. Unele platforme s-ar putea sa fie mai potrivite pentru un anumit tip de magazin decât altele. În acest articol vei învăța despre aceste diferențe și vei putea decide care este cea mai bună platformă de eCommerce pentru tine.

Sursa: https://www.targetweb.ro/cum-sa-alegi-cea-mai-buna-platforma-ecommerce-open-source-vs-saas/

Platforme de facturare online

Platforme de facturare online. Platforme de facturare online, ideale pentru firmele cu o baza constanta de clienti si produse, la care uneori se adauga cate un client nou. Asta deoarece denumirea clientului nu se scrie pur si simplu, ci se alege dintr-o lista pe care ati creat-o anterior. Este cazul:

Sursa: https://www.3wmagazin.ro/produs/platforme-de-facturare-online/

Magazine online,creare magazin virtual

Creare magazin online prin Shopernicus,solutia de a pasi cu dreptul in lumea virtuala. Creaza-ti propriul magazin virtual si incepe sa vinzi incepand de astazi … Este timpul sa iti extinzi afacerea si pe internet! … Shopernicus, una din cele utilizate platforme de comert online din Romania.

Sursa: http://www.shopernicus.ro/

Top 12 cele mai populare platforme CMS gratuite – Creare …

Vrei sa creezi un site gratis? Ai nevoie de un CMS ca sa iti poti administra situl? Vrei instrumente gratuite pentru realizarea unei pagini de internet interactive? Mai jos vei gasi cele mai populare platforme CMS precum si locul de unde le poti descarca gratuit. Ce inseamna un CMS?

Sursa: https://2webdesign.ro/top-12-cele-mai-populare-platforme-cms-gratuite-creare-site-gratuit/

4 platforme "free", daca vrei sa-ti deschizi magazin …

Antreprenorii pot sa-si deschida gratuit magazine online cu ajutorul unor platforme de e-commerce free, insa pentru castigarea increderii cumparatorilor pe internet este nevoie de un magazin online realizat la comanda, contra cost, de firme specializate, sustine o companie de web design, intr-un comunicat de

Sursa: https://www.startupcafe.ro/stiri-ecommerce-20616085-4-platforme-free-daca-vrei-deschizi-magazin-online-mai-platesti-pentru-solutie-commerce-totusi.htm