Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Creare magazin online la cheie pe o platforma ecommerce …

Creare magazin online pe o platforma ecommerce dedicata, pregatita pentru orice tip de afacere, de la StartUp la B2B si multinationala

Sursa: https://www.contentspeed.ro/

Comerț electronic

furnizor de servicii cu valoare pentru canalele de comerț electronic (value chain service provider) platforme de colaborare; brokeraj de informații și alte servicii. Metode de plată. Sistemele de plăți electronice mai cunoscute, pot fi grupate în patru categorii: sisteme cu carduri bancare

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Comer%C8%9B_electronic

Cele mai bune 11 Open Source Platforme de comerț …

S-ar putea lua în considerare OpenCart ca fiind unul dintre puținele platforme de comert electronic open source pe care dezvoltatorii cu experiență ar evita mai degrabă. 6. PrestaShop. PrestaShop este o oarecum nou în joc platforma de comert electronic, dar a făcut un nume pentru sine, cu ușurința de utilizare și frumoasă interfață.

Sursa: https://servicii-web-alex.com/46-cele-mai-bune-11-open-source-platforme-de-comert-electronic-pentru-2017.html

Optimizarea platformelor de ecommerce si SEO CMS magazine …

3/29/2018 · Afla care sunt printre cele mai populare CMS-uri si cum se pot realiza si optimiza. Un site de eCommerce este cel mai bun mod de a interactiona cu un numar mare de utilizatori, e-commerce fiind o buna optiune pentru dezvoltarea cosului de cumparaturi virtual. O solutie de comert electronic reprezinta posibilitatea de a rula sau de a conduce o afacere in mediul online.

Sursa: https://emrzone.ro/optimizare-magazine-online-cms-platforme-ecommerce/

E-Commerce

Oferim soluții de comerț electronic simple sau complexe, bazate pe platforme open-source populare sau utilizând o platformă dezvoltată „in-house” . Dezvoltăm sau integrăm module personalizate pentru a îndeplini toate funcțiile necesare modelului tău de afacere online.

Sursa: https://websynapse.ro/servicii/e-commerce-dezvoltare-solutii-platforme-comert-electronic/