Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Foto, audio și video – Extensii – Suplimente pentru …

Descarcă extensii Firefox care îmbunătățesc experiența cu fotografiile, muzica și videoclipurile. Extensiile din această categorie modifică fișiere audio și video, execută căutarea inversă a imaginilor și multe altele. Suplimente Firefox.

Sursa: https://addons.mozilla.org/ro/firefox/extensions/photos-music-videos/

Suplimente utile pentru Mozilla Firefox

Cand vine vorba de navigat pe internet, intotdeauna am optat pentru Mozilla Firefox. Adevarul este ca niciodata nu am folosit Internet Explorer, iar inainte de Firefox am folosit Opera care era la timpul respectiv destul de bun insa nu era suficient de personalizabil, iar editarea articolelor pentru blog era ingreunata din cauza lipsei anumitor extensii, addons.

Sursa: http://blog.dito.ro/articole/suplimente-utile-pentru-mozilla-firefox/

simplu: Leapsa: numeste 3 suplimente firefox dragi/utile tie

2/24/2008 · Master Agent ma provoaca la o leapsa: trebuie sa nominalizez 3 dintre cele mai utile extensii (suplimente) Firefox pe care le folosesc. Usor de zis, greu de facut pentru ca am instalate vreo 30 de extensii, fiecare cu utilitatea sa. Dupa o scurta analiza a frecventei cu care apelez la ele si a gradului de utilitate a fiecareia am reusit sa ma opresc la urmatoarele 3 :

Sursa: https://eu-simplu.blogspot.com/2008/02/leapsa-numeste-3-suplimente-firefox.html

Cum se utilizeaza modulul VLC in Mozilla Firefox

Clic pe „Adauga in Firefox”. Vi se va solicita să instalati, clic pe “Install”. Urmariti instructiunile de pe ecran pentru a finaliza instalarea. Când instalarea s-a încheiat, închideți și reporniți Firefox. Activarea sau dezactivarea modulului. Puteți dezactiva sau activa modulul VLC din fereastra de suplimente Firefox.

Sursa: https://www.thepoc.ro/cum-se-utilizeaza-modulul-vlc-in-mozilla-firefox/

Mozilla Firefox

6/12/2003 · Intrebari despre suplimente Curs Desen Tehnic pentru CAD Curs 3D Studio Max Vede cineva așa? (Visual Snow) … Mozilla Firefox – Extensii, teme, plugin-uri. … Firefox 1.0.1,ca tema folosesc Noia 2.0 si extensiile pe care le folosesc sunt:ForecastFox,FlashGot(cu Free Download Manager),Tabbrowser Preferences si *****! …

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/278080-mozilla-firefox-extensii-teme-plugin-uri/page__st__162