Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Lista universitatilor care admit absolventi fara …

Webdesign si gaming – taxa 2.000 lei Universitatea anunta ca inscrierile se fac pana pe 30 septembrie, cursurile se vor desfasura incepand cu anul universitar 2014 – 2015 si vor avea o durata de 1 an. La finalul anului de studiu, se va sustine un examen teoretic si practic pentru obtinerea unui atestat, potrivit institutiei de invatamant superior.

Sursa: http://mobile.hotnews.ro/stire/18110891

Cursuri cursuri de initiere curs initiere web design …

Cursul de DESIGNER PAGINI WEB se adreseaza tuturor categoriilor de varsta care doresc sa se initieze in Web Design sau sa invete notiunile de baza pentru crearea unui site web. Avantajele urmarii acestui curs. Pune bazele crearii unui site web incepand cu un nivel incepator si ajungand la un nivel avansat.

Sursa: http://discant.ro/cursuri/cursuri-de-initiere/curs-initiere-web-design.html

Oferta scolara

SCOALA POSTLICEALA SI SCOALA DE MAISTRI (la buget si taxa) Pentru inscrierea la scoala postliceala sau scoala de maistri, candidatii trebuie sa fie absolventi de liceu, cu sau fara diploma de bacalaureat. Scoala postliceala ofera urmatoarele specializari: topograf în construcţii; proiectant decoraţiuni interioare

Sursa: http://colegiul-saligny.ro/oferta-scolara/

Despre noi

Scoala Profesionala UCECOM Constanta isi schimba denumirea in Grupul Scolar de Arte si Meserii ,,SPIRU HARET” in anul 1995 si functioneaza cu urmatoarele forme de scolarizare: scoala profesionala si de ucenici, scoala postliceala, scoala de maistri si cursuri de calificare si recalificare profesionala cu durata intre 3, 6 si 9 luni.

Sursa: http://liceulucecomcta.ro/despre-noi

postliceala.ro

licteneg.ro Vă urăm bun venit pe web site-ul oficial al Liceului Teoretic Negreşti – Oaş şi precizăm că acest web site se adresează tuturor acelora care vor să ştie mai mult despre liceul nostru şi de […] hcc.ro HCC Alba Iulia, Colegiul National Horea, Closca si Crisan Alba Iulia, HCC Alba, Admitere HCC

Sursa: https://director.romaniax.ro/postliceala-ro/