Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Configurare Presta pentru Romania

9/21/2017 · Dupa ce incarci pachetul platformei PRESTASHOP cu fillezila va trebui sa dai anumite permisiuni de scriere folderelor precum este precizat mai jos, exact ca in tutorialul ce ti l-am trimis.

Sursa: https://www.prestashop.com/forums/topic/160705-configurare-presta-pentru-romania/

Despre Prestashop – “Presta” zici huh?? “Presta”shop …

As vrea sa scriu cateva cuvinte despre Prestashop, acum ca l-am incercat… Este oribil. Este free, nu prea ai de ales, dar este oribil. Misca ca un mort, chiar in interfata de administrare. Il detest, il urasc. Dupa multe incercari de optimizare, de studiu pe net ce naiba sa-i fac… certat hosting-ul, upgrade la SSD. Degeaba. De ce?

Sursa: http://reviewspot.ro/despre-prestashop-presta-zici-huh-prestashop-presta/

Programator Prestashop

De ce Prestashop? Pentru că Prestashop este cea mai folosită platformă de ecommerce din Europa, având peste 4 milioane de utilizatori. Asta nu inseamnă că este perfectă, înseamnă că există o comunitate foarte mare de programatori și utilizatori care contribuie la dezvoltarea ei spre perfecțiune.

Sursa: https://presta.ro/programator-prestashop/

Cum alegi platforma de ecommerce (2): trei solutii open …

9/15/2015 · La nivel global conform datelor din buildwith, analizand primele 1 milion de magazine online, piata este dominata de Magento (cu un marketshare de 48%), urmata de osCommerce, Open Cart, Zencart si Prestashop. Pe piata din Romania, conform studiului facut de Agile Media primele 3 pozitii ar fi ocupate de Prestashop, Open Cart urmat de Magento.

Sursa: https://www.startupcafe.ro/stiri-ecommerce-20425457-cum-alegi-platforma-ecommerce-2-trei-solutii-open-source.htm

Despre Prestashop

Prestashop este una dintre cele mai populare solutii ecommerce disponibile pe piata, comunitatea de dezvoltatori asigurand update-uri constante si numeroase module utile in procesul de customizare. Daca ne raportam la eficienta oferita procesului de vanzare online, la functionalitatile cat se poate de diversificate sau la simplitatea de modificare a structurii din panoul de administrare, am […]

Sursa: http://www.wonder.ro/despre-prestashop-avantaje-si-dezavantaje/