Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Sugestie: PrestaShop sau woocommerce

5/29/2017 · De cand WooCommerce e peste Magento? Intr-adevar, poate fi peste Magento atunci cand deja ai WordPress instalat, nu ai un numar mare de produse sau bugetul si timpul nu-ti permit o solutie dedicata, ceva mai greu de customizat si relativ scumpa precum Magento. 5000 de produse sunt putine chiar si pentru versiunile mai vechi de Opencart, in care clauza LIMIT lipsea cu desavarsire si …

Sursa: http://forum.seopedia.ro/comert-electronic-e-commerce/35647-sugestie-prestashop-sau-woocommerce-2.html

Magazin online la cheie, optimizat si profitabil

Sau printre cei care ne-au intrebat nesiguri daca facem si asa ceva. Raspunsul, pe scurt: DA, realizam si magazine online la cheie. Doar ca platforma Gomag e atat de usor de folosit incat cei mai multi dintre clientii nostri pot sa isi creeze singuri magazinul online in perioada de test gratuita.

Sursa: https://www.gomag.ro/blog/magazin-online-la-cheie/

12 lucruri pe care trebuie sa le stii despre platformele …

4/6/2017 · Daca vrei sa-ti deschizi un magazin online ar trebui sa stii, de la bun inceput ce tip de platforma de e-commerce se potriveste pentru afacerea ta. Tipul de afacere, numarul de produse, logistica sau modalitatea efectuarii platiilor – sunt doar cateva criterii pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand iti alegi platforma de e-commerce.

Sursa: https://www.startupcafe.ro/stiri-ecommerce-21702219-12-lucruri-care-trebuie-stii-despre-platformele-commerce-inainte-incepe-afacere.htm

Opinii de Încredere

În Gomag există aplicația "Trusted Opinii de Încredere", aplicație pe care clienții trebuie să o activeze și să o configureze. Configurarea acestei aplicații constă în setarea cheii API, pe care clientul o primește de la TRUSTED.RO.

Sursa: https://feedback.trusted.ro/about/integration

Platforma e-commerce pentru un magazin online cu 10.000 …

Ce platforma recomandati pentru a fi folosita la un magazin electronic, cu 10,000+ produse ? E mai bine sa incepi cu ceva gen PrestaShop sau OpenCart, si s-o populezi ulterior cu addons/templates care ti se par potrivite, sau cu o platforma gen volusion/shopify , la care platesti lunar o suma ?

Sursa: https://ecompedia.ro/platforma-ecommerce/