Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum evaluăm calitatea unui site educaţional …

Cum evaluăm calitatea unui site educaţional? … companiei ori persoanei responsabile de conţinutul site-ului? Prezentarea acestor referinţe este mai importantă când responsabilitatea pentru conţinutul site-ului nu aparţine unei autorităţi foarte cunoscute în domeniul abordat.. 5.

Sursa: https://panaitgabriela.wordpress.com/2010/05/23/cum-evaluam-calitatea-unui-site-educational/

Referat Prezentare unui Site de Comert Electronic …

Acest referat descrie Prezentare unui Site de Comert Electronic. Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).. Arhiva contine 1 fisier doc de 7 pagini.. Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Popescu Ioan Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/referate/economie/prezentare-unui-site-de-comert-electronic-comert-279694.html

Cat costa un site web

Pretul unui magazin online Numarul de produse pe care doresti sa-l pui pe site dicteaza pretul final al unui magazin online. Un magazin online bine optimizat cu un numar mic de produse poate pornii de la 950 de Euro. Nu intotdeauna pretul ridicat al unui website garanteaza executia corecta a paginii web de catre constructorul pe care l-ati angajat.

Sursa: https://expo-media.ro/cat-costa-un-site-web-costurile-unui-website-de-prezentare/

Prezentarea catedrei

Prezentarea catedrei; Catedra UNESCO. Departamentul UNESCO din cadrul Universității Politehnica din București s-a dezvoltat în urma unui acord semnat în anul 2017, între UNESCO şi universitate, sub titulatura “Engineering for Society”.

Sursa: http://www.unesco.chair.upb.ro/prezentarea-catedrei/

Inserarea unui videoclip de pe YouTube sau de pe alt site …

Deoarece videoclipul se află pe un site web, nu în prezentarea dvs, trebuie să fiți conectat la internet pentru a-l reda cu succes. Inserarea unui videoclip web. În browserul web, găsiți videoclipul pe care îl doriți. Copiați adresa URL a paginii web din bara de adrese a browserului.

Sursa: https://support.office.com/ro-ro/article/Inserarea-unui-videoclip-de-pe-YouTube-sau-de-pe-alt-site-8340ec69-4cee-4fe1-ab96-4849154bc6db