Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Partajare de cod [CS Open CourseWare]

De asemena, Jira poate fi interfatat cu o solutie de versionare si/sau code review pentru a face update automat la statusul task-urilor, in functie de commit-uri. Va poate ajuta in faza de planificare si impartire a responsabilitatilor. Lung video cu ce poate oferi, dar merita din plin sa il urmariti. 🙂

Sursa: http://ocw.cs.pub.ro/courses/sd-ca/colaborative

Cum de a împărtăși videoclipuri private cu prietenii video …

YouTubeeste platforma de partajare și afișare video Google care colectează miliarde de filme de toate tipurile, inclusiv videoclipuri care au fost stripate se întoarce sau nu sunt vizibile pentru toți utilizatorii : absolut nu se poate rata printre soluțiile de a împărtășiclipuri video privat cu …

Sursa: https://ro.hrm-soft.com/how-to-share-private-videos-with-online-friends-1293.html

Instagram Direct: partajare privata de imagini pe …

12/13/2013 · Instagram Direct: partajare privata de imagini pe Instagram December 13, 2013 December 13, 2013 Bogdan Bele 0 Comments instagram , Instagram Direct Instagram Direct este o noua functie a popularului Instagram, care vine in intampinarea celor care doresc sa partajeze o imagine doar cu anumite persoane, fara a o face vizibila pentru tot feed-ul.

Sursa: https://www.imidoresc.ro/2013/12/13/instagram-direct/

Soundcloud Audio Downloader

Descărcătorul nostru SoundCloud 320kbps vă permite să descărcați gratuit clipurile audio SoundCloud. Există mai multe site-uri de descărcare online care sunt destul de populare, dar, din păcate, ele suportă doar site-uri de partajare video pe platforma lor.

Sursa: https://odownloader.com/ro/soundcloud-audio-downloader-online

Cum de a pune un video pe YouTube

Pune un video de pe YouTube. calculator Dacă doriți să dau seama cum de a pune un video pe YouTube, primul pas trebuie să luați este să faceți clic aici pentru a link către pagina web principală a celebrului film de partajare serviciul Google de jurnale web.

Sursa: https://ro.hrm-soft.com/how-to-put-video-on-youtube-6898.html