Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Magazin online

Magazin online Comerț electronic. Integrare SmartCash RMS cu site-uri e-commerce. Iată, mai jos, o reţetă pentru un astfel de magazin. Concomitent cu creșterea anuală, înregistrată în industria e-commerce din România, am adaptat în permanență platforma SmartCash RMS la cerințele pieței și la noile comportamente de consum.

Sursa: https://www.magister.ro/services/magazin-online-2/

6 magazine chinezești cu depozite în Europa » Mădălin …

4/29/2016 · La fel ca și GearBest, magazinul GeekBuying este axat în principal pe zona de telefoane mobile, tablete și accesorii. Prețurile sunt foarte bune, iar gama de produse livrate din Europa este una destul de variată. Îl recomand, mai ales dacă ai în plan achiziționarea unui telefon chinezesc, fără taxe vamale sau TVA.

Sursa: https://madalinliviu.ro/6-magazine-chinezesti-cu-depozite-in-europa/

Vanzarile produselor si serviciilor sub pretul de …

7/30/2015 · In cazul unui raspuns afirmativ, ce implicatii fiscale apar d.p.d.v. al TVA si al impozitului pe profit? Vanzarile produselor si serviciilor sub pretul de achizitie este reglementata de OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata. Conform art. 16 din OG 99/2000…

Sursa: https://infotva.manager.ro/articole/legislatie/vanzarile-produselor-si-serviciilor-sub-pretul-de-achizitie-cum-procedam-si-ce-implicatii-fiscale-apar-14117.html

Produse recomandate pentru magazinele online, atat in site …

Upsell & Cross-sell. Cresti valoarea medie a comenzii cu accesorii sau alte produse care se potrivesc intereselor userilor! Poti crea singur cross-sell la nivel de categorii astfel incat sa iti vinzi produsele mai putin vandabile.

Sursa: https://inboxtarget.ro/static/recomandari-produse.html

Afacere online atipica: vanzarea de produse informationale …

De Ce afacere online cu Produse Informationale. … Tocmai de aceea, cele mai vandabile produse informationale sunt videourile, e-bookurile, podcasturile, webinariile si siteurile de membership. Ai putea spune ca si CD-urile si DVD-urile fizice sunt elemente ce ar putea face parte din produsele informationale. Nimic mai eronat!

Sursa: https://www.mirelalucia.com/afaceri-online/afacere-online-cu-bani-putini/