Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

ce programe recomandati pt crearea de site-uri?

9/4/2007 · ce programe recomandati pt crearea de site-uri? – sunt incepatoare in ceea ce priveste realizarea pag web. am cunostinte de html dar…Page 1 of 6 –

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/250888-ce-programe-recomandati-pt-crearea-de-site-uri/

Rebus Internet

Cele mai cunoscute browsere web sunt: Google Chrome, Internet Explorer, Opera si …. 2. Pentru a putea avea acces la Internet trebuie sa platiti un…. lunar. 3. Denumirea in engleza a cuvantului "retea" 4. Program special folosit pentru a accesa pagini web. 5. Site cu discutii pe diferite teme.

Sursa: https://www.didactic.ro/instrumente-interactive/rebus/rebus-internet-5

Blastwave Hosting

PHP este practic un limbaj de programare foarte puternic, derivat din PERL, folosit in special pentru a produce pagini web cu caracter dinamic. Numele PHP provine din limba engleza: Php: Hypertext Preprocessor. Suport PHP este oferit pe toate serverele Blastwave Hosting si se regaseste in toate pachetele de gazduire web.

Sursa: https://www.blastwave.ro/tehnic.php

Programe de navigare pe internet (browser)

Acesta este o aplicatie software ce permite utilizatorilor acesteia sa afiseze continutul unei pagini web sub forma de text, imagini, videoclipuri si ale informatii prezente pe World Wide Web (www). Browserele sunt destinate in special pentru a accesa internetul dar mai pot fi folosite si pentru a accesa un server local (din reteaua intranet …

Sursa: https://www.adibarbu.ro/2014/12/programe-de-navigare-pe-internet-browser-web.html

PORTOFOLIU

2. Ce program special este folosit pentru a accesa pagini web? 3. Ce trebuie achiziţionat de la ISP? 4. Ce dispozitive electronice putem conecta la Internet? Barem de evaluare Se acorda 2p din oficiu Pentru fiecare raspuns corect se acorda cate 2p (se acorda cate 1p daca raspunsul este incomplet). FISA DE EVALUARE REZOLVATA 1.

Sursa: http://informaticainscoli.ro/lib/exe/fetch.php?media=geangu-iulia:portofoliu.pdf