Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Programare Prestashop – Blog Presta.ro

Categorie: Programare Prestashop Tutorial: Cum schimbi simbolul monedei in Prestashop 1.7 (ex: din RON in lei) Daca in Prestashop 1.6 acest lucru puteai sa il schimbi din backoffice, in 1.7 nu mai poti.

Sursa: https://presta.ro/blog/category/programare-prestashop/

Programare: solutii Prestashop personalizate

In ianuarie 2015, compania a lansat PrestaShop Cloud, un serviciu gratuit de gazduire a platformei. De ce recomandam PrestaShop. Imediat ce „l-ai scos din cutie” PrestaShop reprezinta una dintre cele mai logice modalitati de a pune la punct un magazin online pe o platforma Open Source.

Sursa: https://hollosoft.com/ro/solutii-prestashop-personalizate

ACTIVE DESIGN

Tarife WEB DESIGN si Programare Web. Realizare website administrabil WordPress cu design personalizat si adaptat pentru dispozitivele mobile – preturi de la 480 Euro. Realizare magazin online pe platforma PrestaShop, cu design personalizat si responsive – preturi de la 1350 Euro.

Sursa: https://activedesign.ro/preturi/

Programare Prestashop Servicii

Presta.ro se autodeclara experti in magazine online Prestashop si dupa numarul de clienti ne putem da seama ca se pricep.

Sursa: https://inboxtarget.ro/blog/servicii/programare-prestashop/

Download PrestaShop gratis

Folosind PrestaShop poți crea, fără să cunoști limbaje de programare, orice tip de magazin virtual.. PrestaShop poate fi personalizat, permite crearea de cataloage de produse sau permite să alegi între diferite metode de plată.. În plus PrestaShop permite trimiterea de buletine informative, utilizarea de diferite șabloane și instalarea de module.

Sursa: https://prestashop.softfree.eu/ro