Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Web Programator

Web Programator OLX.ro. OLX.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale.

Sursa: https://www.olx.ro/oferte/q-web-programator/

Programator Web

Programator Web OLX.ro. OLX.ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale.

Sursa: https://www.olx.ro/oferte/q-programator-web/

Programator web, BTR Exchange

BTR Exchange angajeaza Programator web in București. Vei fi redirectionat la vizualizare in calitate de candidat. Esti sigur ca doresti sa treci la vizualizare in calitate de candidat? Poti reveni oricand cu un click pe linkul ‘Angajator’ in coltul din stanga sus. …

Sursa: https://www.bestjobs.eu/ro/loc-de-munca/programator-web-9

Web design site, creare magazin online …

Servicii web design Bucuresti Sunt web designer si programator din Bucuresti. Te pot ajuta sa-ti cresti afacerea in mediul online simplu si repede. Fie ca este vorba de un site de prezentare, un magazin cu vanzari online, iti pun la dispozitie servicii web design de calitate. Iti ofer cele mai bune solutii pentru dezvoltarea afacerii tale.

Sursa: https://www.razvanmihalcea.ro/

Cursuri de Programare Online

Microsoft Web Development 2019. Veţi deveni programator de aplicaţii web, foarte căutat. Veţi învăţa totul începând de la crearea site-urilor simple de câteva pagini până la cele mai avansate, aplicaţii care rulează pe servere web.

Sursa: https://www.link-academy.com/programming-department