Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Secretele unei promovari pe Instagram de succes

Instagram iti taie automat pozele intr-un format de 612 x 612 pixels, asa ca va trebui sa ai in vedere si acest aspect atunci cand iti alegi pozele de promovare pe Instagram. Incearca sa eviti sa le tai intr-un mod ciudat, pentru ca vei afecta acea imagine profesionala pe care doresti sa ti-o creezi.

Sursa: https://www.iagency.ro/social-media/secretele-unei-promovari-pe-instagram-de-succes

Smart On Web: Creare site, optimizare SEO, administrare si …

Creare site Administrare si promovare Bun venit pe Smart On Web! Noi suntem o firma din Bucuresti ce ofera servicii de creare site web, administrare, promovare si optimizare SEO. Suntem experti in a-ti prezenta afacerea

Sursa: https://www.smartonweb.ro/

Pret creare logo firma, pret design logo

9/13/2018 · Pret creare logo firma, servicii profesionale de design logo, carti de vizita, brosuri, design site-uri web. Alege pachetul care ti se potriveste.

Sursa: https://www.logo1.ro/preturi

Cinci strategii de promovare pe Facebook pe care nu le-ai …

Deși ne-a fost luat reach-ul organic, am primit în schimb opțiuni de promovare și țintire care ar face marketerii din trecut cel puțin invidioși. Cu noi medii de promovare precum Messenger, Instagram sau noi destinații ale reclamelor (Messenger/Canvas), Facebook poate fi instrumentul care să îți ducă afacerea la nivelul următor.

Sursa: https://start-up.ro/cinci-strategii-de-promovare-pe-facebook-pe-care-nu-le-ai-incercat/

Creare Site • Realizare magazin online • Promovare web …

Indiferent de domeniu, noi sţim cum să îl prezentam online. CALCULATOR PRET SITE. creare magazin online Bucuresti; creare site prezentare & grafica

Sursa: https://www.pacmedia.ro/