Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Promovare online

Este o tehnica de promovare online a carei importanta creste din ce in ce mai mult. Remarketing – iti readucem pe site clienti care ti l-au mai vizitat cel putin odata, prin afisarea de reclame text sau banner, care le aduc aminte de tine, serviciile sau produsele tale.

Sursa: https://www.netlogiq.ro/promovare-online/

9 Tendinte de Promovare Online, Video Ads si Mobile …

Promovare online video, accent pe cresterea publicitatii video si promovarii Youtube Ads Am scris, acum doi ani, un articol despre 5 tendinte pentru modalitatile de promovare si marketing online in 2015 .

Sursa: http://www.webpassion.ro/tendinte-promovare-online-video-ads-si-mobile-marketing-pentru-2017/

5 strategii de marketing online (promovare site) pentru …

Marketing online pentru motoarele de căutare este încă o strategie de promovare a site-ului pe care o poţi utiliza şi are două componente: prima este SEO (optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare), iar a doua este PSA (Paid Search Advertising – reclama plătită în rezultatele căutării).

Sursa: https://conceptie.ro/5-strategii-de-marketing-online-promovare-site/

Promovare Online – Google Adwords

Acest site utiliezeaza Cookie-uri.Vezi mai multe detalii Aici.Navigant pe site-ul onlineserv.ro, esti de acord cu acesti Termeni si Conditii.. Datele cu caracter personal, furnizate prin completarea unui formular pe acest site, vor fi folosite exclusiv pentru a putea raspunde solicitarilor tale.Acestea nu vor fi stocate si nici divulgate catre alte terte parti.

Sursa: https://onlineserv.ro/

promovareonline.info

solutii de promovare PROMOVARE ONLINE. Identificam, realizam, gestionam si implementam solutii complexe de promovare in mediul online, campanii in Google AdWords, Facebook Ads, …

Sursa: https://www.promovareonline.info/