Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Definitie promovare

Definitie promovare – afla ce inseamna promovare si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane – DexOnline.Net

Sursa: https://dexonline.net/definitie-promovare

Definitie Promovarea vanzarilor

Definitie Promovarea vanzarilor: Ansamblu de actiuni de comunicare avand drept scop impingerea ofertei firmei pe piata (strategie push) activitate promotionala pusa in aplicare de firma in cadrul planului sau de actiune comerciala, constand in acordarea de avantaje temporare clientelei, in vederea crearii/schimbarii favorabile a comportamentului de achizitie (stimularea cumpararii produsului).

Sursa: https://www.comunicatedepresa.ro/promovarea-vanzarilor/definitie/

Promovarea vanzarilor

Promovarea vanzarilor este un ansamblu de tehnici puse in aplicare pe toata durata vietii unui produs, cu scopul de a creste vanzarile pe termen scurt, dar si numarul de noi cumparatori. Cheltuielile cu promovarea si, in special cu promovarea la locul vanzarii, au cunoscut in ultimii zece ani o crestere mai mare decat cheltuielile pur publicitare.

Sursa: http://www.rasfoiesc.com/business/marketing/Promovarea-vanzarilor-COMPONEN71.php

Referat Tehnici de Promovare a Vanzarilor < Economie (#267161)

Componenta a activitatii promotionale a firmei, promovarea vanzarilor poate fi definita drept un ansamblu de activitati, indreptate catre intermediari, vanzatori sau consumatori, in scopul stimularii cresterii vanzarilor, pe termen scurt.

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/referate/economie/tehnici-de-promovare-a-vanzarilor-marketing-267161.html

Publicitate

Publicitatea se ocupă cu promovarea bunurilor, serviciilor, companiilor și ideilor, de cele mai multe ori prin mesaje plătite.Scopul direct ale acestor mesaje este stimularea dorințelor clienților potențiali, și formarea asociațiilor pozitive în legătură cu produsul sau compania promovată, scop care este atins prin folosința metodelor de manipulare psihologică mai mult sau mai …

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Publicitate