Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Text argumentativ despre rolul internetului în promovarea …

În data de 7 martie 2016, elevii de clasa a XII-a, de la profilul uman, au susținut simularea examenului de Bacalaureat, iar la subiectul II au primit cerința de a scrie un text argumentativ despre rolul internetului în promovarea unei cărți.

Sursa: https://liceunet.ro/documente/text-argumentativ-despre-rolul-internetului-in-promovarea-unei-carti

Text argumentativ despre internetul in promovarea unei carti.

Promovarea unei carti reprezinta punctul de plecare in popularizarea acesteia. Dupa cum stim tinerii nu mai sunt interesati sa citeasca din diferite motive. Din punctul meu de vedere reclama adusa unei lecturi reprezinta un lucru importnant intru cat, din moment ce vom afla tot mai multe informatii despre o anumita carte cu atat vom fi mai …

Sursa: https://brainly.ro/tema/2250756

Vanzarea / promovarea unei carti online

2/2/2015 · Vanzarea / promovarea unei carti online – Salut!Aproape am terminat de "scris" o carte in care se afla mai multe metode de a castiga bani…

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/1012649-vanzarea-promovarea-unei-carti-online/

Care este rolul internetului in promovarea unei carti …

În concluzie, promovarea unei cărți prin intermediul internetului răspunde unei necesități a societății în care trăim și oferă autorului posibilitatea unei vizibilități extinse. Promovarea prin intermediul internetului răspunde nevoilor societății actuale, o societate a spațiului virtual și a informației accesibile.

Sursa: https://brainly.ro/tema/2317881

Descopera 5 metode ieftine de promovare a unei carti

Nu aloca bugete mari pentru publicitate. O campanie de promovare a unei carti se poate face si prin metode ieftine si eficiente. Citeste cum sa procedezi!

Sursa: https://www.infozoom.ro/articole/5-metode-ieftine-de-promovare-unei-carti/