Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Referate la orice materie

(promovarea unui parfum), promovarea unui incipit ce aseaza in antiteza trecutul "tineretilor" personajelor cu prezentul,evidentiind astfel o atitudine paseista.Rama se va inchide dupa ce ce-a de-a noua povestire cu promovarea

Sursa: http://www.e-referate.ro/search.php?word=promovarea+unui+parfum

Proiect campanie de promovare a unui produs nou pe piata

3. fiind ele însele cele care îi conferă unicitate prin faptul că fiecare femeie este unică.am ieşit în întâmpinarea acestor nevoi prin introducerea pe piaţă a unui parfum pe care fiecare purtătoare îl poate face unic. optimiste. Promovarea eficientă a produsului înainte de lansare dar şi post-lansare.încrezatoare. De aceea.

Sursa: https://pt.scribd.com/doc/217710241/Proiect-campanie-de-promovare-a-unui-produs-nou-pe-piata

Promovarea vanzarilor

El considera promovarea ca o actiune de marketing ce consta in modificarea pe parcursul unei etape de timp predeterminate a ofertei de baza a firmei, in sensul unui avantaj material si/sau psihologic acordata unei tinte (consumator), distribuitor, vanzator si/sau unui produs.

Sursa: http://www.rasfoiesc.com/business/marketing/PROMOVAREA-VANZARILOR54.php

Parfum calvin klein

(P) Calatoria inspirationala a unui parfum feminin marca Pandera. Fiecare persoana din lumea aceasta foloseste un parfum, o apa de toaleta sau un spray de corp care sa ii …

Sursa: http://www.ziare.com/articole/parfum+calvin+klein

Proiect atestat marketing

PROMOVAREA Ca cea mai mare companie de vanzari directe din lume, usor sa intelegi de ce milioane de oameni se bucura de beneficiile de a fi propriul lor sef. Aceasta, deoarece promovarea produselor Avon este incomparabila cu promovarea oricarui alt produs .

Sursa: http://www.rasfoiesc.com/business/marketing/Proiect-atestat-marketing-Publ69.php