Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cine stie youtuberi care fac promovari gratis DauFunda:))

Youtuberii aia care fac promovari gratis de cele mai multe ori nu sunt urmariti de multi oameni (nu au multi abonati) fiindca toti vin la acea persoana pe canal ca sa primeasca promovare si dupa aceea pleaca fiindca si-au atins scopul.

Sursa: https://www.tpu.ro/jocuri-pc-online/cine-stie-youtuberi-care-fac-promovari-gratis-daufunda/

Promovari gratis?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu. Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Sursa: https://www.roportal.ro/discutii/topic/25620-promovari-gratis/

octombrie 2013 ~ Promovari Online

joi, octombrie 31, 2013 Evenimente, Promovari evenimente, Scoala de Teatru Q-Feel Fara comentarii Luna octombrie a fost plină de evenimente pe care am vrea să le împărtă ș im cu tine. Am avut premiera spectacolului de teatru Titanic Vals, eveniment ce s-a desfășurat cu sala plină.

Sursa: https://www.promovariweb.org/2013/10/

Promovari

promovari gratis Pentru promovari gratis trimiteti-mi email la: – kovjr33@gmail.com SAU

Sursa: https://sites.google.com/site/xszillyxx/promovari

Promovare Chat

Promovare Chat Cu Ajutorul Nostru chatul tau va ajunge printre primele in top . Garantam 50 de persoane pe chaturile de la XAT.COM dar si 100-150 de persoane pe alte tipuri de chaturi (gen ex mirc). Acceptam orice gen de chaturi si garantam pentru persoanele ce vor intra pe ele . Nu ezitati sa ne contactati!! Lista Preturi : 0-20 de useri pe chat 20 euro 20-30 de useri pe chat 30 euro 30-40 de …

Sursa: http://flymp3.info/promovari/promovare-chat/