Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Informatii utile pentru infiintarea unui magazin web sau …

Infiintatorii webshop-urilor trebuie sa parcurga doua etape importante pentru a constitui un magazin online: 1. … SRL-D (conform codului caen 4791) cu sediul social gazduit la cabinet de avocatura, fara obligativitatea dechideri unui punct de lucru. Cabinetul nostru de avocatura va poate oferi serviciul de gazduire sediu social in Bucuresti.

Sursa: http://www.avocat-firme.info/informatii-utile-pentru-infiintarea-unui-magazin-web-sau-magazin-online.html

E obligatoriu sa ai punct de lucru autorizat pentru …

Avizul de la autoritatea pentru protectia datelor personale (care de fapt e o notificare) se ia pentru intreaga firma, deci nu e necesara modificarea lui daca ai, adaugi sau renunti la un punct de lucru.

Sursa: https://ecompedia.ro/e-obligatoriu-sa-ai-punct-de-lucru-autorizat-pentru-magazin-on-line/

Creare Magazin Online

Primul pas în deschiderea unui magazin online este să-ți creezi identitatea sau brandul unic în mediul online, lucru de altfel valabil nu doar în cazul magazinelor virtuale. Acest aspect trebuie bine dezvoltat deoarece este elementul cheie ce diferențiază afacerea ta de concurență.

Sursa: https://www.itexclusiv.ro/CreareMagazinOnline.php

Cand declaram obligatoriu un punct de lucru? E situatia …

7/4/2014 · Se considera punct de lucru locul unde o societate isi desfasoara activitatea fie ea de genul birou,depozit, magazin hala industriala etc. In conformitate cu prevederile Codului de Procedura Fiscala, exista doua situatii legate de declararea si inregistrarea sediilor secundare (puncte de lucru): 1.

Sursa: https://contabilul.manager.ro/a/12649/cand-declaram-obligatoriu-un-punct-de-lucru-e-situatia-diferita-cand-avem-un-depozit.html

Operator gestiune magazin online

Punct de lucru bine pozitionat, aproape de metrou FILTRO este un magazin online dedicat sistemelor de filtrare a apei potabile. Comercializam toate tipurile de sisteme de filtrare (mecanice si automate) atat pentru uz casnic, cat si pentru uz comercial.

Sursa: https://www.bestjobs.eu/en/job/operator-gestiune-magazin-online