Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Reclama Gratis Public Group

Reclama Gratis has 26,461 members. Promovează-ţi proiectele aici absolut GRATUIT ! Pentru ca anunţul tău să ajungă să fie vizionat de cât mai multe…

Sursa: https://www.facebook.com/groups/reclamagr/

Metoda

3/6/2019 · Pe langa promovarea cu bani pe facebook se poate face si gratis cu rezultate destul de bune. Asa cum am explicat in topicul trecut (Cum sa faci bani pe facebook), este recomandat sa promovati link de pe pagina sau grupul de pe facebook si nu link direct la site.1. Faci o postare pe pagina sau grupul facebook catre site-ul tau.

Sursa: https://www.roforum.net/threads/cum-se-face-promovare-gratis-pe-facebook.107/

Promovare Facebook 2019: Ghid complet pentru începători …

Rulează reclama conform unui program este o opțiune foarte bună atunci când știi intervalul orar în care potențialii tăi clienți stau pe Facebook. De exemplu, dacă publicul tău țintă sunt corporatiștii și cunoști orele aproximative de pauză de masă, poți alege să arăți reclamele în acel interval orar.

Sursa: https://smarters.ro/grow/promovare-facebook/

RECLAMA TREATS GRATIS!

1/28/2018 · links aqui: *cada uno da 15 galletas* ↓ ↓ ↓ ↓ -=importante=- *estos links no son mios los dejo por aca para que mÁs gente los pueda conseguir creditos a *lei…

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=vL7c1dZWxUc

Cum să faci o campanie pe Facebook în 5 pași

Dacă sunt necesari doar 0.50$ pentru a putea câştiga licitaţia, respectiv pentru a fi afişată cel mai des reclama, Facebook va încasa doar 0.50$/ click. Facebook vă sugerează suma optimă pe care ar trebui să o licitați, fără a fi nevoie să construiți, efectiv reclama.

Sursa: https://ctrl-d.ro/tutoriale/cum-sa-faci-o-campanie-pe-facebook-in-5-pasi/