Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Reclama Ta

See more of Reclama Ta on Facebook. Log In. Forgot account? or. Create New Account. Not Now. Reclama Ta. Advertising/Marketing in Timisoara, Romania. ABOUT RECLAMA TA. Administrare pagina facebook. Pagina ta de facebook poate fi cel mai bun agent de vanzi. Cu o administrare potrivita poti expune i… See More. Community See All. 8 people like this.

Sursa: https://www.facebook.com/marketingreclame/

Reclama la pagina ta ! Public Group

Reclama la pagina ta ! has 600 members. Este un grup in care iti potiface reclama la pagina ta !

Sursa: https://www.facebook.com/groups/235511456643239

⚡️ [HOT] Vand / Cumpar / Schimb

4/7/2019 · Vand 1. Reclama pe o pagina de facebook tag in descrierea postarilor . Impactul paginii fluctueaza intre 500k si 2kk saptamanal. 2. Patru conturi uplay cu urmatoarele jocuri la pretul de 5 / buc. . 3. Pagina instagram cu 14.000 followeri. Pret 40 . I..

Sursa: https://www.extreamcs.com/forum/anunturi/vand-reclama-pagina-facebook-t362767.html

Publicitate pe Facebook. Ce ai cu 150 lei pe Facebook …

Buna ziua! Vreau sa platesc o reclama pe facebook in jur de 150 de lei. Am o pagina si asa vrea sa in seara asta sa fac reclama, dar nu prea stiu cum.Daca stiti vreun tutorial sau puteti sa imi dati niste sfaturi m-ar ajuta foarte mult! Multumesc anticipat! O zi buna.

Sursa: https://www.gabrielursan.ro/publicitate-pe-facebook/

UPDATE Postările despre Hitler au fost retrase de pe …

La solicitarea Adevărul, au răspuns printr-un mail reprezentanţii Agenţiei „More than Pub“, care se ocupă de pagina Facebook RoStar. „Postarea cu Adolf Hitler face parte din seria postarilor de “Cultura generala”, cu mare succes in randul fanilor paginii. Nu este o reclama.

Sursa: https://adevarul.ro/locale/constanta/o-firma-biscuiti-romania-isi-reclama-facebook-imaginea-hitler-1_5ca4478f445219c57e064644/index.html