Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Instrumentul Administrare reclame Facebook

Facebook poate contribui la dezvoltarea afacerii tale, indiferent de dimensiunea acesteia. Vezi cele mai recente știri pentru promotori și multe altele pe Pagina noastră Facebook Business.

Sursa: https://ro-ro.facebook.com/business/help/200000840044554

Facebook reclame

Alte articole despre: reclame Facebook, reclame retrase Facebook, reclame jignitoare Facebook, reclame ofensatoare Facebook Facebook va introduce reclame video pe Newsfeed Facebook va introduce, incepand din luna iulie, clipuri publicitare ce vor rula automat, fara sunet, pe Newsfeed (Noutati), principala pagina accesata de utilizatori.

Sursa: http://www.ziare.com/articole/facebook+reclame

DOVADA că Facebook ASCULTĂ utilizatorii! O femeie a făcut …

După ce a discutat despre saune în urmă cu câteva săptămâni, femeia a văzut cum pagina sa de Facebook a fost inundată de reclame despre saune. Ea și-a exprimat îngrijorarea față de o serie de anunțuri similare, pe are le-a catalogat „înfiorătoare”.

Sursa: https://evz.ro/facebook-asculta-reclame.html

Reclame eficiente pe Facebook

Reclama pe Facebook pare a fi sufletul comertului online. E la indemana oricui sa se promoveze astfel, insa nu tot timpul ies si reclame eficiente pe Facebook. Sunt o multime de factori care influenteaza rezultatele pe care le obtii prin astfel de reclame.

Sursa: https://conversionacademy.eu/blog/cum-sa-faci-reclame-eficiente-pe-facebook-interviu-ovidiu-balcacian/

Reclame Facebook sufocante? Ne căutăm alt drog social media?

Reclame Facebook: de la socializare la business Toate aceste schimbări transformă tot mai mult Facebook într-o platforma de business, dintr-una populară și gartuită. Dezvoltarea contului de reclame Business a rafinat foarte mult targetarea publicului.

Sursa: https://cadarmarius.ro/reclame-facebook/