Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Publicitate pe blog

Etichete:adsense, advertoriale, articole publicitare blog, blog, Bursa, cum sa scrii un advertorial, monetizare blog, reclame pe blog. Pentru a faci bani cu un blog sunt mai multe solutii. Cea mai cunoscuta, una care mie chiar mi-a placut este Adsense, despre asta aici si aici.

Sursa: https://derscanu.wordpress.com/2012/01/07/publicitate-pe-blog/

reclame

2/4/2010 · Articole din reclame scrise de avatar. Adevărul Holding nu va mai publica în paginile produselor sale, începând de joi, 22 aprilie, machete publicitare plătite care au legătură cu industria tutunului, anunta Peter L. Imre, Directorul General al Adevărul Holding.

Sursa: https://stiripeblog.wordpress.com/tag/reclame/

Despre publicitatea pe blog

Te citesc de ani buni si nu m – a deranjat niciodata publicitatea pe blog din contra in multe cazuri mai aflu si eu noutati! La cat de multe persoane te citesc probabil ca se gasesc cativa care sa se impiedice de reclame! Ar putea pur si simplu sa le ignore dar cum altii nu pot face ce faci tu e mai usor sa critice…

Sursa: https://www.printesaurbana.ro/2015/04/despre-publicitatea-pe-blog.html

Daca isi pune reclame pe blog, nu il mai citesc!

O idee pe care o aud tot mai des in ultimul timp este cea din titlu. Tu, cititorule de bloguri, gasesti un blog curat, inocent, unde autorul sau autoarea scrie cu pasiune, din pasiune, pentru tine! Incepi sa citesti, iti place, recomanzi blogul si altora, incep tot mai multi sa citeasca, blogul e recomandat si…

Sursa: https://mariussescu.ro/daca-isi-pune-reclame-pe-blog-nu-il-mai-citesc/

Reclamă pe bloguri » Creare si Promovare Site » Grig.CO

Reclama de pe bloguri are mai multe avantaje, comparativ cu reclamele tradiționale, dar și câteva dezavantaje. Un avantaj important al reclamei pe bloguri este reprezentat de posibilitatea de a urmări în mod direct impactul acesteia, dar și posibilitatea de a obține reacții la oferta prezentată.

Sursa: https://grig.co/reclama/reclama-pe-bloguri/