Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

INTERNETUL

APLICATII INTERNET In general, ceea ce este pe larg numit "Internet", reprezinta, de fapt, doar o parte a Internetului, ce de exemplu World-Wide Web, Usenet sau posta electronica. Toate acestea sunt, in esenta, aplicatii sau servicii rulate pe Internet, asa cum un procesor de text este o aplicatie.

Sursa: http://referat.clopotel.ro/INTERNETUL-10237.html

INTERNET referat

INTERNET referat. INTERNET / (Internetwork System) … Multe persoane cred ca Internet-ul este un loc unde se dicuta numai despre informatica, unde se intalnesc numai pasionatii de calculatoare si ca informatiile la care au acces sunt sub forma unor abrevieri criptice pe care numai specialistii le pot intelege. Aceasta impresie este total gresita.

Sursa: http://www.referatele.com/referate/informatica/online5/INTERNET-referatele-com.php

Referat Comunicarea prin Internet < Comunicare (#255938)

1.Rezumatul referatului. In acest referat despre Comunicarea prin internet sunt prezentate aspecte despre comunicarea prin intermediul internetului,necesitatea omului de a comunica prin internet şi un mic scurt istoric despre internet şi cum a ajuns astăzi aşa de …

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/referate/comunicare/comunicarea-prin-internet-255938.html

Istoria Internetului

22 rânduri · Prima descriere documentată despre interacțiunile sociale care ar apărea prin crearea …

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Istoria_Internetului

Internet

Informaţii complete despre Internet. Ce este Internet-ul, care este rolul său, la ce ne ajută şi cum îl putem folosi? Toate acestea le aflaţi în această categorie destinată informaţiilor despre Internet.

Sursa: https://www.go4it.ro/internet