Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Inregistrare Domenii .ro .eu .com

Inregistreaza un domeniu nou .ro, .com ori .eu chiar acum sau prelungeste domeniul pe care il ai deja. Pe domaz.ro, partener autorizat ROTLD, gasesti un domeniu web la doar 2 click-uri distanta, la pret foarte bun. Inregistreaza domeniile tale preferate acum si scapi de o grija!

Sursa: https://domaz.ro/

Domenii .RO

Domenii .RO in 3 minute ! Peste 131,500 de clienti ne-au ales in 18 ani pentru inregistrare domenii .ro. Gazduim 100429 domenii .ro pe servere proprii in Romania, Bucuresti. GTS Telecom Data Center.

Sursa: http://www.inregistrare-domenii.ro/

EuroDomenii

EuroDomenii – Registrator EURid domenii .eu si Partener RoTLD domenii .ro Concurs domenii gratuite Cel mai bun hosting 1€/luna =5GB spatiu+ 3 domenii gazduite

Sursa: http://www.domenii.eu/

Transfer Domenii. Transfera Domeniul tau la ROMARG

Codul de autorizare (de asemenea cunoscut ca AuthCode sau Cod EPP) ofera un nivel superior de securitate la inregistrarea numelor de domenii. Acest cod este unic, pentru fiecare domeniu in parte fiind creat de registrar la monentul intregistrarii. Vei avea nevoie de acest cod atunci cand transferi un domeniul de la un registrar la altul.

Sursa: https://www.romarg.ro/transfer-domeniu.html

Transfer Domeniu .ro, .com, .eu si Altele

Pentru a efectua transferul domeniilor .RO catre registrar Claus Web: Va trebui sa va logati la Administrare On-Line, in cazul in care nu va reamintiti parola, va rugam accesati: Resetare Parola?, dupa care Link-ul pentru resetarea Parolei se va transmite la adresa de email cu care a fost inregistrat domeniul. Va logati in contul dumneavoastra, generati o Cheie de Autorizare pentru transfer …

Sursa: https://www.clausweb.ro/transfer-domenii.php