Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

ROMARG

In cursul zilei de 05. Octombrie 2018 a fost semnalata o activitate de phishing pe mail care vizeaza clientii ROMARG si prin care se colecteaza datele de autentificare in Contul de Client ROMARG.

Sursa: https://support.romarg.com/

Knowledgebase

Acest tutorial este valabil pentru dispozitivele care au Android ca sistem de operare, ne referim la aplicatia implicita. IMPORTANT! > Daca nu aveti o adresa de email configurata, va rugam sa urmati instructiunile din acest articol [https://support.roma…

Sursa: https://support.romarg.com/Knowledgebase/List/Index/32/e-mailuri

Inregistrare Domenii .ro .eu .com

Inregistreaza un domeniu nou .ro, .com ori .eu chiar acum sau prelungeste domeniul pe care il ai deja. Pe domaz.ro, partener autorizat ROTLD, gasesti un domeniu web la doar 2 click-uri distanta, la pret foarte bun. Inregistreaza domeniile tale preferate acum si scapi de o grija!

Sursa: https://domaz.ro/

ROMARG

Te gândești la o carieră în tehnologie? Dacă nu ești încă decis, noi îți oferim câteva motive să ne spui un "DA" hotărât: – pachet salarial foarte atractiv – teambuilding și jocuri outdoor – program flexibil, compatibil cu nevoile tale Pentru a afla mai multe despre beneficiile oferite și despre locurile de munca disponibile în cadrul echipei ROMARG, accesează link-ul https

Sursa: https://ro-ro.facebook.com/romarg.ro

ROMARG

ROMARG SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 10904. Toate preturile publicate pe acest site sunt exprimate in Euro si nu contin TVA. Plata se face la curs BNR+2% din ziua emiterii facturii proforma.

Sursa: https://my.whmpanels.com/portal/