Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Inregistrare Domenii .ro .eu .com

Inregistreaza un domeniu nou .ro, .com ori .eu chiar acum sau prelungeste domeniul pe care il ai deja. Pe domaz.ro, partener autorizat ROTLD, gasesti un domeniu web la doar 2 click-uri distanta, la pret foarte bun. Inregistreaza domeniile tale preferate acum si scapi de o grija!

Sursa: https://domaz.ro/

Inregistrare domenii .RO

Procesul de inregistrare a domeniilor web este rapid si sigur. Domeniile .RO se inregistreaza pe o perioada determinata in timp ce domeniile internationale pot fi achizitionate pe o perioada de minim un an (pentru mai multe informatii, vizitati blogul nostru despre domenii web). Plata pentru inregistrare domenii si gazduire web se poate face atat online, prin card bancar, cat si prin transfer …

Sursa: https://www.tlh.ro/inregistrare-domenii

ROTLD va introduce plata anuală pentru domenii începând …

Refuz sa cred ca Rotld cheltuie pentru administrare mai mult de 1 euro pe an per domeniu .Rotld sunt printre ultimi din Europa care au implementat dnssec. Sunt curios daca vor fi actionati in instanta partenerii rotld care aveau trecut peste tot nelimitat sau pe viata. 12 0.

Sursa: https://www.zoso.ro/rotld-introduce-plata-anuala-domenii-incepand-iulie-2017/

Taxa anuala de inregistrare si mentenanta domenii ".ro …

Si ce daca o persoana nu-si foloseste domeniul cumparat? Un domeniu nefolosit nu are cum sa genereze costuri de mentenanta, altele decat cele care au existat la cumpararea si inregistrarea acestuia, platite de altfel prin pretul unic. In opinia mea, daca se va intampla asa ceva, juristii de la RoTLD, incepand cu luna iulie, vor avea ceva de lucru.

Sursa: https://www.webromet.ro/taxa-de-intretinere-si-mentenanta-domenii-ro/

Procedura de transfer domenii .RO in administrarea …

3. Cheia de autorizare pentru domeniu .ro va fi trimisa pe adresa de email cu care s-a efectuat autentificarea in contul de pe rotld.ro 4. Cheia obtinuta trebuie introdusa in contul de client la sectiunea "Domenii" -> "Domeniile mele", ulterior domeniul va fi transferat in contul dvs. de client de la Hostvision.

Sursa: https://client.hostvision.ro/knowledgebase/75/Procedura-de-transfer-domenii-RO-in-administrarea-Hostvision.html